EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21231 tot 21235 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 8 augustus 2014

"Wat je dacht te weten over geld is onjuist"

Volgens Stephanie Kelton, hoogleraar economie aan de universiteit van Missouri-Kansas, zijn er veel misverstanden over geld en over het probleem van schulden. In een radioprogramma legt ze uit dat het geldsysteem niet langer gekoppeld is aan goud en dat veel economische theorieën zich nog niet aan de nieuwe realiteit hebben aangepast. Daardoor worden soms verkeerde beslissingen genomen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 augustus 2014

Tien meest gemaakte fouten voor je pensioen

Geld maakt dan niet gelukkig maken maar niemand kan ontkennen dat het belangrijk is. Héél belangrijk. Daarom is het zo frappant dat zo veel mensen er zo lichtzinnig mee omgaan. Hoe zou je anders voorzien in je dagelijkse benodigdheden en/of kooplusten?

In dat opzicht is het ook niet verrassend dat zo veel berichten gaan over de bescherming en groei van je pensioen. Eenmaal je hebt besloten om de arbeidsmarkt te verlaten, is er vaak geen weg terug. Je bent met andere woorden je maandelijks inkomen kwijt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 augustus 2014

Beleggers vluchten massaal weg naar goud!

Volgens het Amerikaanse ministerie van Financiën moet de oorzaak worden gezocht in het feit dat steeds meer beleggers hun heil zoeken in goud. Dat is trouwens ook te zien in de tegenvallende cijfers van gisteren van S&P 500 (-.56%), Nasdaq (-.46%), Europese en Aziatische beurzen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 augustus 2014

Bank of Japan houdt geldkraan flink open

De centrale bank van Japan houdt de geldkraan open en houdt daarmee vast aan zijn monetaire beleid.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 augustus 2014

Jim Rogers ‘In tijden van oorlog moet je goud, olie en grondstoffen hebben’

Het is niet het beste jaar voor de wereldvrede; conflicten escaleren in Oekraïne/Rusland, spanningen lopen op rond ISIS in Irak, Israël bombardeert Gaza terug naar het Stenen Tijdperk … Voor beleggers is dit niet eenvoudig, zijn dit koopmomenten omdat geopolitieke spanningen zelden écht wegen op de aandelenbeurs of zijn dit verkoopmomenten omdat het echt eens uit de hand kan lopen en op de economie weegt?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs