Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 21251 tot 21255
Bron:
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Vermogensbelasting 2014 onredelijk hoog!

Heeft u een vermogen opgebouwd? Dan  heeft u kans dat u vermogensbelasting (belasting over spaargeld) moet betalen. Over de hoogte van deze heffing bestaat veel discussie. De Belastingdienst gaat er vanuit dat iedereen 4% winst maakt op zijn of haar eigen vermogen. Maar dat is vrijwel nooit het geval. Gevolg: honderdduizenden spaarders leveren hun rendement direct in bij de Belastingdienst. En soms moeten ze zelfs geld bijleggen. Waarom betalen we te veel vermogensbelasting anno 2014 En wat kunnen we eraan doen?

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Perth Mint ziet verkoop goud dalen

De Perth Mint heeft in de eerste drie maanden van dit jaar minder goud verkocht dan in dezelfde periode van vorig jaar. Er was sprake van een daling van 11,3%. De verkoop van zilver zat daarentegen wel in de lift. Vergeleken met het eerste kwartaal van 2013 steeg de verkoop met 22,9%. Deze cijfers komen in grote lijnen overeen met die van de US Mint in het eerste kwartaal.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

De onbetrouwbare overheid en beloftes

Of we het nu over Nederland, Europa of de wereld hebben maakt allemaal niets meer uit. De trend is overal gelijk. Yin en Yang zijn volkomen uit balans. De knop van de transparantie wordt steeds verder naar diep zwart gedraaid. Er valt zo veel te verbergen en het verdraaien van de waarheid is tot een kunst op zich geworden. Gedeeltes weglaten, samenvoegen, in een andere context of tijd plaatsen. Niets is meer te dol.

Bron: nieuwsblad.be
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Poetin waarschuwt EU voor impact Oekraïense crisis op gastoevoer

Vladimir Poetin heeft verschillende Europese leiders geïnformeerd over de ‘kritieke situatie’ van Oekraïnes openstaande schulden voor gasleveringen. Dat heeft het Russische staatsagentschap RIA bekendgemaakt. Ondertussen heeft de Raad van Europa het stemrecht van de Russische leden ingetrokken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

IMF bezorgd over zeer lage inflatie

De lage inflatie, met name in de eurozone, is een van de voornaamste obstakels voor de wereldeconomie.