EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21251 tot 21255 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 oktober 2014

MSM: Tekort VS op laagste niveau in jaren

De Amerikaanse overheid heeft haar tekort afgelopen jaar weten terug te dringen tot het niveau van 2007. Dat was het jaar voordat de wereldeconomie door de financiële crisis in een diepe recessie belandde.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 15 oktober 2014

Gecentraliseerde macht is recept voor wereldwijde crash - Goud is winnaar

De stieren en de beren staan recht tegenover elkaar. De markt blijkt dan toch niet immuun voor slecht nieuws. Het begint nu toch een beetje door te dringen tot de belegger.  Sinds deze week zit er meer volatiliteit in de markt. Het is lang genegeerd geweest. De markt begint te bibberen, er lijkt vuurwerk in de maak. De volumes stijgen en de kleine belegger begint zich ongemakkelijk te voelen. Mark O’Byrne van Goldcore geeft zijn visie.

Een vergelijking tussen goud en de markten over de laatste 10 jaar bewijst dat goud het nog altijd beter doet dan de markten. Neem alvast maatregelen en diversifieer. Goud zal weer dienst doen als veilige haven: The real asset.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 15 oktober 2014

Historisch: Nederlandse rente daalt verder door onrust

Terwijl de aandelenmarkten stevig dalen, vluchten beleggers in veilig geachte staatsleningen, zoals die van Nederland, Duitsland en de VS.

Terwijl de aandelenmarkten stevig dalen, vluchten beleggers in veilig geachte staatsleningen, zoals die van Nederland, Duitsland en de VS.

De rente op Nederlandse tienjaarsleningen zakte woensdagmiddag tot een historisch dieptepunt van 0,88 procent, om vervolgens weer iets op te lopen tot 0,92 procent.

De rente sloot dinsdag voor het eerst in de historie onder de grens van 1 procent. De vergelijkbare Amerikaanse rente ging woensdag van 2,2 naar 2 procent. De Duitse rente bedraagt nog slechts 0,76 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 15 oktober 2014

UBS verwachting daling goud/zilver ratio

De goud/zilver ratio schommelt de laatste twee weken rond de 71, wat betekent dat een troy ounce goud momenteel gelijk staat aan 71 troy ounce zilver. Het is voor het eerst sinds vijf jaar dat de zilverkoers zo laag staat ten opzichte van de goudkoers, maar volgens analist Dominic Schnider van UBS zal die situatie niet lang blijven zoals die nu is.

Lees verder op HollandGold.nl
Geplaatst op: woensdag 15 oktober 2014

Beurs crasht, goud hoger

Dat beleggers kiezen voor zekerheid mag ook afgeleid worden uit de vlucht richting de veilige havens. Niet enkel zakken de rentes wereldwijd naar nieuwe dieptepunten, ook schiet de goudprijs hoger op het moment van schrijven. Terwijl goud vorige week nog worstelde met de technische bodem rond 1180 USD/ounce, noteert de goudprijs vandaag weer rond 1250 USD/ounce.

Wat ons ditmaal vooral opvalt, is dat de media geen enkele aandacht heeft voor het spektakel in de goudmarkt, maar zich vooral focust op de heisa in de aandelenmarkten. In een niet-zo-verre verleden was dit wel heel anders: iedere uitgesproken beweging van goud werd tot op de bodem geanalyseerd. Vandaag is de goudbeweging niet belangrijk, zo lijkt het.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs