Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 21261 tot 21265
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Nederlandse parttimers het meest tevreden

Dat Nederland Europees kampioen deeltijdwerken is, was al langer bekend. ​Uit onderzoek van statistiekbureau Eurostat blijkt dat Nederlandse parttimers ook nog met afstand het meest tevreden zijn over hun arbeidssituatie. 

Bron: emerce.nl
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Industriegroep wil nieuw symbool voor Bitcoin

Het bekende symbool voor de Bitcoin zou weleens kunnen verdwijnen. Sinds de geboorte van de Bitcoin is een aantal symbolen en logo’s gebruikt, maar geen van hen is een unicode.

Unicode is een internationale standaard voor de codering van binaire codes naar grafische tekens en symbolen, vergelijkbaar met de ASCII-standaard. De standaard voorziet alle tekens en symbolen van alle geschreven talen van een nummer.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Hoe werkt QE eigenlijk?

Quantitative easing is niet hetzelfde als geld drukken. Ook zorgt het stimuleringsprogramma nog niet voor een extreem hoge inflatie. Wil je weten hoe het precies zit, lees dan deze analyse op Marketupdate.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

De rijkste rijken waren nooit rijker dan de rest van ons

"The message for strivers is that if you want to be very, very rich, start out very rich," is the wondrous conclusion Bloomberg BusinessWeek's Peter Coy has from delving into the details of the latest data on income growth in America. The richest 0.1 percent of the American population has rebuilt its share of wealth back to where it was in the Roaring Twenties. And the richest 0.01 percent’s share has grown even more rapidly, quadrupling since the eve of the Reagan Revolution.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Huizenprijzen eurozone verder omlaag

De huizenprijzen in de eurozone zijn in het vierde kwartaal van vorig jaar met 1,4 procent op jaarbasis procent gedaald. Ten opzichte van het derde kwartaal was sprake van een daling met 0,7 procent.