Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 21286 tot 21290
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Steeds meer kinderarbeid in ons land

Het aantal kinderen jonger dan 15 jaar dat arbeid verricht in ons land stijgt sterk. Tussen 2011 en 2013 ging hun aantal met meer dan 40 procent omhoog. Dat meldt La Libre Belgique.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Zo hard stijgt de huizenprijs in uw regio

Huizenprijzen beginnen het jaar goed. In het eerste kwartaal werden koopwoning eindelijk weer voor een hogere prijs verkocht dan een jaar eerder. Maar niet in elke regio ontwikkelden huizenprijzen zich zo positief. Kijk hier hoe hard de huizenprijs in uw regio stegen of daalden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Griekenland keert terug op de kapitaalmarkt

De Europese schuldencrisis is volledig naar de achtergrond verdwenen. De rente op Spaanse en Portugese staatsobligaties staat weer uitzonderlijk laag en vandaag kan zelfs Griekenland weer geld ophalen bij beleggers. Is er dan helemaal geen crisis geweest?

Bron: farmingafrica.net
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Afrika wordt graanschuur van de wereld

Dat Afrika de landbouwproductie verdrievoudigt is een reële optie. Daarmee is de honger in de wereld meteen opgelost.

De Afrikaanse graanproductie ligt gemiddeld op 1,3 ton per hectare. Een productieverhoging tot 4 ton is volgens professor Pablo Tittonell hem goed te doen. “Daarmee is de honger meteen opgelost.”

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Rusland zet miljarden op Belgische rekeningen

Rusland heeft een deel van zijn Amerikaanse activa ondergebracht in België. Daarmee kunnen de Russen een eventueel Amerikaanse embargo omzeilen, zo schrijft de zakenkrant L'Echo vandaag.