EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21296 tot 21300
Geplaatst op: donderdag 10 juli 2014

38.000 woningen verkocht in tweede kwartaal

In het tweede kwartaal zijn er op Funda ongeveer 38.400 objecten als verkocht afgemeld. Als je daar de parkeergelegenheden en stukken bouwgrond vanaf trekt, betekent dit dat er ongeveer 38.000 woningen zijn verkocht. Komende week publiceert NVM de kwartaalcijfers en de ervaring leert dat hun getallen hier weinig van zullen afwijken. Er zal deze week dus weer een hoop te jubelen zijn over ‘het beste kwartaal sinds het uitbreken van de crisis’.

[...]

Lees verder op Woningmarktcijfers
Geplaatst op: donderdag 10 juli 2014

Nederlandse huizenprijzen harder gedaald dan Europees gemiddelde

De woningprijzen gingen in Nederland in het eerste kwartaal op jaarbasis met 0,9 procent omlaag, terwijl de gemiddelde huizenprijs in eurolanden met 0,3 procent daalde. Binnen de gehele Europese Unie steeg de gemiddelde prijs van woningen met 1 procent in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 10 juli 2014

India handhaaft importheffing goud

India verraste vandaag de goudmarkt door de importheffing op goud te handhaven, zo meldt Reuters op haar website. De importheffing op goud blijft staan op 10%. India is na China de grootste goudconsument van de wereld en importeerde in 2013 ongeveer 1000 ton goud. De goudfuture in India sprong 2% omhoog op nieuws. De markt rekende juist op een reductie van de importheffing. De grootste goudhandelaar in India gaf gisteren aan te verwachten dat de minister van financiën waarschijnlijk de importheffing zou verlagen naar 6%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: donderdag 10 juli 2014

Kan inflatie de goudprijs in beweging brengen?

Traditioneel wordt de goudprijs altijd gekoppeld aan geografische onrust en aan inflatie. Die geografische onrust slaagt er voorlopig niet in om de goudprijs in beweging te brengen. De vraag die op ieders lippen ligt is dan ook de volgende: zal de inflatie er wel in slagen om het goud weer richting de kaap van 2,000 dollar te duwen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 10 juli 2014

De goudprijs consolideert

Met de geopolitieke spanningen alom aanwezig weet de goudprijs zich gesteund. De prijs heeft stand kunnen houden boven $ 1300 per ounce. Dit terwijl er toch positieve economische data uit de VS bekend gemaakt werden deze week. De aandelenmarkten in de VS bereikten recordhoogten en meestal gaat dit gepaard met een sterke daling van de goudprijs.

[...]

Lees verder op TOV-Hazel

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs