Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 2131 tot 2135
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

Iran straft vijftien Amerikaanse bedrijven voor steun aan Israël

Iran vaardigt sancties uit tegen vijftien Amerikaanse bedrijven vanwege hun steun aan Israël en "aan de terroristische acties van dat regime". Dat heeft het officiële Iraanse persagentschap Irna vandaag gemeld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

Benzineschaarste in olierijkste land ter wereld

Lange rijen voor supermarkten, bakkerijen en apotheken waren al dagelijkse kost in Venezuela, maar de laatste tijd staan er ook wachtrijen aan tankstations. Dat is op zijn zachtst gezegd opvallend, want Venezuela heeft een van de grootste oliereserves ter wereld. Sommige tankstations zijn gesloten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 27 maart 2017

Sparen moeilijk? Zo kan je wél elke maand iets opzij zetten

Eén op de drie Belgen heeft niet gespaard de afgelopen twaalf maanden, zo blijkt uit het onderzoek 'Sparen, of niet?' van Radio 1 in samenwerking met Wikifin.be en De Tijd. Het is dan ook niet makkelijk, want iedere maand liggen er wel verleidingen en onverwachte kosten op de loer. Maar met deze tips lukt het je volgende maand vast wel.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 27 maart 2017

Juncker: ‘Trump begrijpt niets van Europa’

“Het enthousiasme van de Amerikaanse president Donald Trump voor de Brexit is vervelend en verrassend en bewijst dat de vastgoedtycoon geen begrip heeft van de complexe Europese geschiedenis.”

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 27 maart 2017

Chinese deeleconomie creëert vijf tot tien superbedrijven

In China zal de deeleconomie de volgende jaren op een gemiddelde groei van 40 procent kunnen blijven rekenen. Dat blijkt uit een rapport van het Chinese State Information Center.

Tegen het einde van dit decennium zal het transactievolume in de Chinese deeleconomie volgens het rapport meer dan 10 procent van het bruto binnenlandse product van het land vertegenwoordigen.