EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2131 tot 2135 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

Zuid-Korea scherpt regels voor handel in bitcoin aan

Zuid-Korea heeft strengere regels opgesteld voor de handel in cryptomunten als de bitcoin. Met ingang van 30 januari is het in het Aziatische land onder meer verboden om bij deze handel anonieme bankrekeningen te gebruiken. Dat moet het lastiger maken voor criminelen om geld wit te wassen via digitale valuta.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

Self-made miljonair: deze 5 gewoontes zorgen ervoor dat jij niet rijk wordt

Volgens self-made miljonair Grant Cardone is rijk zijn een keuze. Iedereen kan rijk worden. Zo zegt Cardone dat er geld genoeg is in de wereld, er is alleen een tekort aan mensen die groot genoeg denken. Rijk worden heeft veel te maken met de gewoontes in je leven. Wanneer je de verkeerde gewoontes hebt, zal rijk worden niet lukken.

Grant Cardone noemt 5 traditionele gewoontes op die er voor zorgen dat de meeste mensen niet rijk worden. Wil jij wel rijk worden, dan zal je deze gewoontes moeten doorbreken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

Amerikaanse bank JPMorgan trekt miljarden uit voor hogere salarissen en extra banen

De grote Amerikaanse bank JPMorgan Chase trekt de komende vijf jaar 20 miljard dollar (16,3 miljard euro) uit om onder meer salarissen te verhogen en duizenden extra arbeidsplaatsen te creëren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

Hoe China op en kwarteeuw een wetenschappelijke supermacht werd

China heeft zich op een kwarteeuw tot een wetenschappelijke en technische supermacht omgevormd. Dat zegt een column van Robert Samuelson, redacteur economie bij de Amerikaanse krant Washington Post.

Samuelson wijst erop dat China amper vijfentwintig jaar geleden slechts een bescheiden economie kende. Zeker van een Chinese hightechsector was nauwelijks sprake. Sindsdien is er echter heel wat veranderd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

Illegaal bitcoinhandeltje leverde criminelen zo'n 10 miljoen euro op in anderhalf jaar tijd

Dertien mannen hebben in anderhalf jaar tijd ongeveer 10 miljoen euro verdiend aan het witwassen van bitcoins, die verdiend waren in de criminele handel. Het Nederlandse Openbaar Ministerie beschouwt zes mannen als de hoofdverdachten. Voor de strafzaak tegen deze zes, die vandaag in Utrecht begint, zijn zes dagen uitgetrokken.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs