Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 21311 tot 21315
Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Rusland en China ondertekenen miljardendeal voor aardgas

Het Russische Gazprom en China National Petroleum Corporation (CNPC) hebben vandaag hun handtekening gezet onder een historische aardgasdeal met een looptijd van dertig jaar. De overeenkomst werd gesloten in de aanwezigheid van de Russische president Poetin en de Chinese president Xi Jinping, wat het belang van deze deal benadrukt. Met ingang van 2018 zal Rusland jaarlijks 38 miljard kubieke meter gas leveren aan China, aardgas dat via de nieuwe ‘Power of Siberia’ pijpleidingen getransporteerd zal worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Mogen de basismetalen van een come back dromen?

De basismetalen hebben geruime tijd op de strafbank gezeten en dat is eigenlijk de schuld van China. Of toch misschien niet van China zelf maar wel van de perceptie die de buitenwereld van de Chinese economie heeft gekregen. Die perceptie is namelijk erg belangrijk voor de prijsevolutie van de base metals.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Rusland koopt 900.000 ounces goud in april

Rusland koopt 900.00 ounces goud in April en dumpt de Dollar 21 mei 2014 in Goud, Goud Kopen, Macro Nieuws

De centrale bank van Rusland heeft haar goudreserves in april uitgebreid. De centrale bank kocht 900.000 ounces goud ter waarde van $1,17 miljard. De totale goudreserves  van Rusland groeide hierdoor naar 34,4 miljoen ounces met een totale waarde van $44,3 miljard per 1 mei 2014.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Rusland en China ondertekenen miljardendeal voor aardgas

Rusland gaat met ingang van 2018 ieder jaar 30 miljard kubieke meter aardgas leveren aan China. Vandaag ondertekenden het Russische Gazprom en China National Petroleum Corporation de langverwachte miljardendeal. De presidenten van Rusland en China waren getuige van deze historische gebeurtenis.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Economische gevolgen van #crowdfunding

De hoeveelheid geld die in crowdfunding omgaat, groeit exponentieel maar is nu nog verwaarloosbaar klein. Maar exponentiële functies hebben de neiging om opeens alles overwoekerend aanwezig te zijn (slootkroos groei). En als crowdfunding de norm wordt dan gaat er iets heel interessants gebeuren in de economy, kijk maar: