EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21326 tot 21330 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 augustus 2014

'Bank of America schikt voor 17 miljard dollar'

Bank of America kondigt donderdag een schikking van circa 17 miljard dollar (bijna 13 miljard euro) aan met het Amerikaanse ministerie van Justitie vanwege de verkoop van risicovolle hypotheekproducten. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 21 augustus 2014

Euro zakt onder grens 1,33 dollar

De koers van de euro is vandaag onder de grens van 1,33 dollar gezakt. De Europese eenheidsmunt werd in de late namiddag voor 1,3287 dollar verhandeld. Op een bepaald moment was de euro zelfs maar 1,3277 dollar waard, het laagste peil in elf maanden. De neerwaartse trend was gisteren ingezet nadat goede Amerikaanse economische cijfers de dollar sterker hadden gemaakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 augustus 2014

Russische boycot brengt 3.000 jobs in gevaar

Het Russisch importverbod op landbouwproducten uit België kan alles samen 3.000 jobs kosten. Dat blijkt uit gegevens van de studiedienst van ING, die De Standaard kon inkijken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 augustus 2014

China's Zijin Mining looks to purchase gold projects in Africa

China's largest gold miner Zijin Mining is planning to spend $1.3bn on buying further assets in Africa this year, to meet its production targets.

Zijin Mining CEO Wang Jianhua was quoted by Bloomberg as saying: "We are seeing some buying opportunities in Africa and are examining related infrastructure development and geopolitical risks there.

"What we are interested in buying are those on the world gold mining belt with big sizes."

[...]

Lees verder op mining-technology.com
Geplaatst op: woensdag 20 augustus 2014

Moet u in goud of in aandelen beleggen?

Het neerwaartse risico voor goud is beperkt zoals het opwaartse potentieel voor aandelen beperkt is vanaf de huidige niveaus. In de jaren 70 verdubbelde of verdrievoudigde de goudprijs over een gemiddelde periode van 3 jaar, dat is hoe een bubbel er uit ziet. Dit is niet wat we gezien hebben in 2011. Historisch gezien is dit het ideale moment om te investeren in goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs