Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 21326 tot 21330
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 8 april 2014

Import van goud in India op hoogste niveau

Goud en India, het is een moeilijke verhouding. De bevolking van het land is stapelzot op edelmetalen, maar de regering is dat een heel stuk minder. Naar de reden voor die gemengde gevoelens in regeringskringen hoeft niet lang gezocht worden. De import van goud is niet goed voor de Indische economie.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 8 april 2014

Kredietachterstand Belgen bedraagt meer dan 3 miljard euro

De achterstand van de Belgen bij de terugbetaling van hun kredieten is in maart tot boven 3 miljard euro gestegen. Dat blijkt uit gepubliceerde gegevens van de Centrale voor kredieten aan particulieren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 8 april 2014

IMF verwacht economische groei Nederland

De Nederlandse economie groeit naar verwachting van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) dit jaar met 0,8 procent. Voor volgend jaar wordt een groei van 1,6 procent voorzien. 

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 8 april 2014

Column Kees de Kort | Brave Jens

De Duitse centralebankpresident Jens Weidmann sprak gisteravond in Amsterdam over de Europese economie. "De speech van Jens viel in termen van nieuws toch een beetje tegen. Het was allemaal tamelijk braaf."

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 8 april 2014

Russische markten zijn pure koopjes

President Vladimir Putin is iemand waar de rest van de wereld zich weinig illusies over hoeft te maken. Hij doet waar hij zin in heeft. In eigen land regeert hij als een dictator en zijn ingreep in Oekraïne bewijst dat hij zich ook weinig aantrekt van de rest van de wereld. Putin is Putin en zal dat altijd blijven.

Ook over Rusland zelf kan het één en ander opgemerkt worden. Het land is corrupt, gevaarlijk, dictatoriaal en noem verder maar op. In het verleden heeft Rusland meer dan eens problemen veroorzaakt. Welk ander land in de wereld kan er zich op beroemen (?) een heuse Koude Oorlog te hebben uitgelokt.