Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 2136 tot 2140
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

Met Le Pen heeft het Kremlin nu een collaborateur in het hart van de Navo

Marine Le Pen bracht vrijdag een verrassingsbezoek aan het Kremlin, waar de warme ontvangst die haar te beurt viel elke twijfel wegnam omtrent de voorkeur van Poetin inzake de presidentsverkiezingen van volgende maand. “U vertegenwoordigt in Europa een politieke strekking die snel groeit,” zei de Russische president tegen de kandidaat van de anti-immigratie, anti-Europapartij Front National.

De Wall Street Journal ziet in Le Pen niemand minder dan een potentiële vijfde Russische colonne in het hart van de Navo:

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

Een stevig bedrag om niets te doen: wat houdt het basisinkomen in en is dat wel betaalbaar?

Elke maand een stevig bedrag op uw rekening zonder er iets voor te moeten doen. Per persoon en ongeacht of u werk hebt of niet. Zou u ervoor tekenen? In Zwitserland werd het systeem via een volksraadpleging alvast afgeketst, in Finland zette de regering een experiment op poten en in Nederland sleept de discussie al jaren aan. Ook bij ons staat het thema nu voor het eerst echt op de agenda: Open Vld-kamerlid Nele Lijnen schreef er het boek 'Win for Life' over en plakte er meteen een petitie aan vast. Maar wat houdt het voorstel nu precies in? Hier vindt u het antwoord van de politica op drie prangende vragen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

In deze 7 sectoren kan je de komende 10 jaar het meeste geld verdienen

De wereld evolueert snel. De technologische revolutie raast als een sneltrein door de geschiedenis. De opmars van verschillende technologieën maakt het leven goedkoper en gemakkelijker. Dit betekent enerzijds dat bepaalde jobs zullen verdwijnen maar dat andere jobs enorme opportuniteiten schenken. In onderstaande 7 sector valt de komende jaren dan ook veel geld te verdienen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

De Keystone XL pijplijn: een doodgeboren kind?

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn formele goedkeuring gegeven voor het omstreden Keystone XL pipeline-project. Een echte verrassing is dat niet, want het was een van de vele campagnebeloftes van de president.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

Hebben de Grieken hun miljarden van Europa echt uitgegeven aan drank en vrouwen?

Nederlands Minister van Financiën, Jeroen Dijsselbloem, heeft zich wat in nesten gewerkt. Niet alleen moest zijn partij een zware nederlaag slikken tijdens de verkiezingen, ook heeft hij veel krediet verloren met een vreemde uitspraak. Volgens Dijsselbloem hebben de Grieken hun steunfondsen uitgegeven aan drank en vrouwen, figuurlijk weliswaar. Maar hoe zit dat nu echt?