Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 21356 tot 21360
Bron: hypotheken-platform.nl
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

17.000 huizen verkocht in april, beste maand in zes jaar

In april van dit jaar werden de meeste huizen verkocht sinds het uitbreken van de crisis. Dat blijkt uit de woningmarktindicator van Makelaarsland. Volgens de indicator wisselden 17.000 huizen van eigenaar en waren er maar liefst 150.000 woningbezichtigingen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

ABN verhoogt koersdoel goud

ABN heeft haar koersdoel voor goud verhoogd van $800 naar $925 per troy ounce. Dat is nog steeds ver beneden de actuele goudprijs van $1.280 per troy ounce. Analisten van de bank zijn van mening dat een herstellende economie de vraag naar goud negatief zal beïnvloeden. In de eerste vier maanden van dit jaar steeg de goudprijs met bijna 8%.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

Goudgevecht: Peter Schiff versus Paul Krake

Peter Schiff heeft geen schrik om mondeling het gevecht aan te gaan over goud met de beren. Dat was recent opnieuw het geval op CNBC. Goud stond recent onder druk door de volatiele omgeving, de situatie op geopolitiek vlak en de vrees voor deflatie, met name in Europa.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

Eurolanden ronden betalingen aan noodfonds af

De eurolanden hebben het laatste deel van het beloofde kapitaal voor hun structurele noodfonds gestort. 

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

Het rendement op aandelen in beeld gebracht

De Amerikaanse aandelenmarkt heeft sinds 1928 een indrukwekkend rendement behaald. Zelfs beleggers die kort voor een crash instapten wisten uiteindelijk rendement te behalen. Waar een beetje inflatie al niet goed voor is.