Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 21361 tot 21365
Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: donderdag 3 april 2014

'Draghi heeft de vinger aan de trekker'

Mario Draghi en z'n ECB houden de rente onveranderd. Draghi maakt zich nog altijd geen grote zorgen over de lage inflatie in de eurozone. Maar in zijn toelichting, zojuist, zei hij wel klaar te staan met alle instrumenten die hij tot z'n beschikking heeft. Voorlopig zal er nog geen kwantitatieve verruiming komen, denkt ING-econoom Martin van Vliet.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 3 april 2014

Philip Morris-vestiging in Bergen op Zoom: 1.000 banen op de tocht?

Sigarettenfabrikant Philip Morris wil ook vanavond niets kwijt over de inhoud van de bijeenkomst met het personeel in Bergen op Zoom (Noord-Brabant), die voor morgen op de rol staat. Een zegsman van het concern gaf geen commentaar op een bericht in de krant Financieele Dagblad (FD), dat er meer dan 1.000 banen geschrapt zullen worden.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 3 april 2014

Scandinavische landen zien meer heil in Noorderse confederatie dan in EU

Finnen, Zweden en Denen zien meer heil in een Scandinavische confederatie dan in EU-lidmaatschap, melden Zweedse en Finse media. Met de EU willen de Scandinaven wel nog handelsverdragen afsluiten. Dat blijkt uit een peiling van Gallup in opdracht van de eurosceptische EUDemocrats.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 april 2014

Goudprijs vecht nog steeds

De goudprijs is nog steeds aan het vechten om niet verder te dalen. Het herstel van de eerste maanden lijkt maar een tijdelijk herstel te zijn. Of zijn er nog lichtpuntjes te vinden voor het goud?

In Japan is de verkoop van goudstaven de laatste weken flink gestegen. Dit komt door de stijging van de omzetbelasting van 5 naar 8 procent. Dit heeft er voor gezorgd dat er op dit moment vanuit Japan een stormloop is naar het goud. Deze kopers zijn op zoek naar winst op de korte termijn.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 3 april 2014

Brussel maakt zich op voor massabetoging morgen

De Europese vakbonden betogen morgen in Brussel voor een "ander en beter" Europa. Op de 'Euromanifestatie', de eerste van het jaar, worden minstens 40.000 manifestanten verwacht.