EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21366 tot 21370 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 31 juli 2014

China wil heffing op zeldzame metalen afschaffen

Rond de rare metals (we horen eigenlijk liever zeldzame metalen) was het de afgelopen maanden heel wat stiller geworden. Daar is nu verandering in gekomen want een doorgaans goed ingelichte bron meent dat er binnenkort belangrijk nieuws op komst is. Dat nieuws zou goed zijn voor de consumenten van deze zeldzame metalen.

China wil namelijk de heffing op de export van zeldzame metalen afschaffen. Die stap wordt overigens niet uit vrije keuze gezet maar werd het land in feite opgelegd. De World Trade Organization (WTO) verklaarde de heffing die de Chinezen op zeldzame metalen heffen namelijk als discriminatoir en in strijd met de wetten van de vrije handel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 31 juli 2014

Column Kees de Kort | Een heel raar fenomeen

In de VS zijn er weer cijfers over het consumentenvertrouwen. Die zijn afkomstig van verschillende organisaties, die er hun eigen wijze van berekenen op na houden. De cijfers van de een wijken namelijk nogal af van de cijfers van de ander, weet BNR's Kees de Kort. "De laatste week is er iets raars aan het gebeuren."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

Centrale bank Rusland verzacht sanctieleed banken

De Russische centrale bank belooft financiële instellingen die getroffen worden door sancties van het Westen te steunen. Dat meldt de bank woensdag in een verklaring waarin 'gepaste maatregelen' worden aangekondigd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

Is de goudmarkt een vogel voor de kat of niet?

Bent u het beu om bijna dagelijks te moeten vaststellen dat de goudprijs ofwel is gedaald ofwel nog altijd niet is gestegen? In dat geval lijdt u een goudmoeheid en dat is een kwaal waar wel meer waarnemers aan lijden. Het is namelijk niet makkelijk om te blijven geloven in de toekomst van het goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

Economie Oekraïne holt achteruit

De aanhoudende gevechten in Oekraïne en het conflict met Rusland zetten steeds meer druk op de economie van het land. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs