EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21376 tot 21380
Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

Is het Amerikaanse banencijfer echt zo goed?

De VS rapporteerde gisteren een banencijfer dat beleggers positief stemde. Er kwamen immers 288.000 nieuwe banen bij, veel meer dan waar men op rekende. De werkloosheid daalde naar 6,1%. Ondertussen zitten 92 miljoen Amerikanen werkloos thuis die niet meer actief zoeken naar werk. De participatiegraad kwakkelt op het laagste niveau in ruim 30 jaar. Verder worden steeds meer fulltime banen vervangen door deeltijdfuncties. En de inkomens blijven achter blij de inflatie.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

Deze banken kregen de hoogste boetes

De Financial Times heeft p een rij gezet hoeveel boetes banken sinds het begin van de crisis hebben moeten betalen aan de Amerikaanse toezichthouder. De bedragen zijn groot, maar vallen waarschijnlijk in het niet bij wat banken verdiend hebben aan hun praktijken. Ook de Rabobank en de ING staan in het rijtje. Zo worden er ook miljarden aan boetes uitgeschreven buiten de VS.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

Waarom kopen de Chinezen zo veel goud?

In de afgelopen maanden heeft de dollar veel van zijn aantrekkingskracht verloren en deze trend zet zich nog altijd verder. Daardoor wordt de Amerikaanse munt ook steeds kwetsbaarder voor een correctie. Het is namelijk zo dat niet iedereen er nog van overtuigd is dat de dollar garant staat voor waarde en betrouwbaarheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

India is momenteel de wild card op de goudmarkt

De situatie op de goudmarkt is er niet bepaald overzichtelijker op geworden. India heeft de importbelasting op goud opgeheven om het tekort op de lopende rekening te drukken. De goudhonger van de Indiƫrs was namelijk zo groot dat de import van goud onhoudbare proporties had aangenomen. En dus moest de regering wel ingrijpen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

VS verkopen bitcoins ter waarde van 19 miljoen dollar

De Amerikaanse regering heeft de veiling afgerond van 30.000 bitcoins die eind vorig jaar in beslag werden genomen. De partij virtuele munten is ongeveer 19 miljoen dollar (ongeveer 14 miljoen euro) waard, maar het is niet duidelijk hoeveel de winnende bieder neertelde.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs