Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 21391 tot 21395
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 2 april 2014

Rusland investeert miljarden in ontwikkeling van de Krim

Rusland gaat voor tenminste €5 miljard investeren in de ontwikkeling van de Krim. De investeringen hebben vooral betrekking op de ontwikkeling van de infrastructuur, zoals wegen, spoorlijnen, havens en vliegvelden. Daarnaast worden lonen en pensioenen voor de lokale bevolking verhoogd tot Russisch niveau.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 2 april 2014

Marc Faber: “We leven in een nieuwe wereldorde”

Op een conferentie in Australië zei Marc Faber “The old world order is over”. Er zijn er die beweren dat schulden er niet toe doen, maar de Verenigde Staten zit al sinds de jaren '70 in een boom-en-bust cyclus waarbij de cyclussen elkaar steeds sneller opvolgen en er steeds meer schulden nodig zijn om de boel te laten draaien. Dit zorgt er voor dat welvaart en macht verhuist naar de groeilanden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 2 april 2014

Goudprijs kan terugvallen tot 1,100 dollar

In verband met de goudprijs horen we de vreemdste voorspellingen, waarbij iedereen zijn best doet om met zo straf mogelijke uitspraken naar buiten te komen. In het kamp van de bulls is er natuurlijk Peter Schiff, het boegbeeld van Euro Capital Group, die een believer van het zuiverste water is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 2 april 2014

Heropleving? Toch niet met 26 miljoen werklozen in Europese Unie

Over de economische toestand wordt veel verteld op basis van enquêtes en verwachtingen, maar de “proof of the pudding” om te zien of er al dan niet sprake is van een heropleving zijn natuurlijk de werkloosheidscijfers. En die zijn nog altijd niet in die mate gedaald dat onverbloemd zou kunnen worden gesproken over een echt herstel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 2 april 2014

Investeerders kijken weer naar grondstoffen

Het hip-hop duo Outkast heeft de beklijvende song “You can plan a pretty picnic, but you can’t predict the weather” uitgebracht, en die song is perfect van toepassing op wat zich momenteel op de grondstoffen markten afspeelt. Big Boi en Andre 3000, de twee leden van Outkast, lijken wel kenners te zijn van grondstoffen.