EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21396 tot 21400 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

De ochtend erna – wanneer je 50 % van je vermogen verliest

Stel je voor: je wordt wakker en je verneemt dat de overheid de waarde van je munt ’s nachts devalueerde met 53 %. Het geld op je spaarboekje is nog maar de helft waard van de dag ervoor. Handelaars en consumenten weten niet wat ze moeten doen, ze zagen dit niet aankomen hoewel er voldoende signalen waren waarvan ze kozen deze te negeren. Onmogelijk denk je? Dit gebeurde nochtans op 1 september 1976 in Mexico.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

“Geld voor de toekomst” nu al een succes

Beurs.com berichtte recentelijk over een event georganiseerd door Paul Buitink over de toekomst van geld. Met bijna 300 deelnemers belooft het een indrukwekkende dag te worden.

Beurs.com berichtte recentelijk over een event georganiseerd door Paul Buitink over de toekomst van geld. Met bijna 300 deelnemers belooft het een indrukwekkende dag te worden.

Nederlandse experts als Willem Middelkoop, Lex Hoogduin, Edin Mujagic en Ad Broere zullen spreken, maar ook internationele kenners als Jim Rickards, Rick Falkvinge en Stefan Molyneux.

Dit congres zal in de breedte en diepte ingaan op wat geld precies is, wat voor mogelijkheden er zijn en waar we ons op kunnen voorbereiden in de toekomst. Goud, bitcoin, schuldvrij geld, centrale banken en crisis, alles komt aan bod.

Kaarten kosten slechts €60. Er zijn nog steeds kaarten beschikbaar. Meer info via www.geldvoordetoekomst.nl

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

Verenigd Koninkrijk wil Rusland afsluiten van betalingsverkeer

Het Verenigd Koninkrijk heeft druk gezet op de Europese regeringsleiders om Rusland de toegang tot het SWIFT betalingssysteem te ontzeggen. Dit betalingssysteem opereert vanuit België en verwerkt 21 miljoen transacties per dag in 215 landen. Het is de vraag of Europa gebaat is bij een handelsoorlog met Rusland.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

Palladiumprijs naar hoogste niveau in 13 jaar

De prijs van palladium bereikte eerder deze week een niveau van bijna $910 per troy ounce, de hoogste koers sinds begin 2001. Speculanten anticiperen op mogelijke tekorten aan palladium, omdat 40% van het jaarlijkse aanbod in de wereld uit Rusland afkomstig is. Door handelssancties kan een deel van het aanbod wegvallen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

'Nederlandse arbeidsmarkt scoort goed'

De Nederlandse arbeidsmarkt biedt relatief veel banen met een goed inkomen en veel zekerheid. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs