EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2141 tot 2145
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Een inkomen van $500.000 per jaar is niet genoeg voor deze mensen om rond te komen

Voor sommige Amerikaanse gezinnen is het niet voldoende om rond te komen met een jaarsalaris van $500.000. Advocaten die bijvoorbeeld in New York wonen, hebben amper genoeg aan een half miljoen per jaar. De voornaamste reden hiervoor is hun levensstijl. Financieel blogger Sam Dogen deed de test.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

De totale incompetentie van de Fed

Janet Yellen, voorzitter van de Fed, denkt dat we in ons leven geen crisis meer gaan meemaken zoals die van 2008. Een totaal belachelijke uitspraak, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Janet Yellen, voorzitter van de Fed, denkt dat we in ons leven geen crisis meer gaan meemaken zoals die van 2008. Een totaal belachelijke uitspraak, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

'De totale wereldwijd uitstaande schuld is nu 217 duizend miljard dollar. Dat is drie keer het totale BBP', zegt De Kort. 'Dus we zijn rijk, maar we hebben een heleboel dingen bij elkaar geleend. Zolang de wereldeconomie groeit of de rente laag is, kun je dat blijven financieren. Die rente is heel laag, maar de wereldeconomie groeit niet echt.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Merkel haalt uit naar Trump: “Wij creëren Amerikaanse jobs”

De Duitse bondskanselier Merkel heeft in een redevoering ter gelegenheid van de jaarlijkse samenkomst van de Economische Raad van haar partij CDU – een club die veelal zakenlui vertegenwoordigt – nog eens hard uitgehaald naar de regering Trump. De kanselier zei dat Duitsland tot 10 keer meer in de VS investeert dan dat omgekeerd het geval is.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

De Haven van Antwerpen kiest resoluut voor blockchain-technologie

Goed nieuws: de haven van Antwerpen, de grootste haven van België en de tweede grootste Europese haven naar containercapaciteit, experimenteert met blockchain voor de automatisering van de logisitiek.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Inflatie: Koper beter dan goud?

Goud is algemeen bekend als een investering die je beschermd tegen inflatie. Waar gewoon geld zijn waarde verliest, behoudt wie in goud spaart zijn koopkracht. Maar is dit enkel theorie of werkt het ook zo in de praktijk?

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs