Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 2141 tot 2145
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

Wereld passeert grens van vijf miljard mobiele aansluitingen

Tegen het midden van dit jaar zullen wereldwijd vijf miljard mobiele telefoons operationeel zijn. Dat blijkt uit een rapport van de GSM Association (GSMA), de internationale organisatie van mobiele operatoren.

Vorig jaar waren wereldwijd 4,8 miljard telefoons geregistreerd, maar door de groeiende bevolking in Azië – met India als speerpunt – zal dat aantal volgens de onderzoekers tegen het einde van dit decennium tot 5,7 miljard aansluitingen zijn gestegen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

Deze 'rotjobs' moet je aanvaarden om hogerop te raken

Sta je aan de start van je carrière? Dan zou het al te gek zijn dat je al meteen CEO van een multinational wordt. Begin onderaan de ladder in een bedrijf en doe ervaring op in andere jobs. Ambitie brengt je hogerop en uiteindelijk kan je zo doorstromen naar een topfunctie. 

Bron: The BIG RESET
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

Alan Greenspan’s remarks on a Gold Standard

Greenspan has exhibited a keen understanding of the gold in the past. Now that his career at the Fed has ended, ‘the Old Greenspan — the one who defends free markets — has now returned.’  In a recent interview with Gold Investor magazine. Greenspan made some interesting remarks on the historical gold standard:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

China blijft inzetten op economie en globalisme

Bij het hervormen van de Chinese regering lijkt president Xi Jinping volop in te zetten op het economische aspect. Xi volgt hiermee de eerdere koers die het land is in geslaan als economische grootmacht.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

In deze 10 goedbetaalde jobs heb je weinig stress

Denk jij ook dat goed betaalde jobs altijd samengaan met veel stress? Dan heb je het mis! Want in sommige jobs of sectoren ondervind je minder stress dan in andere. Dit zouden volgens de Amerikaanse website Businessinsider enkele van de minst stresserende beroepen zijn...