Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 2141 tot 2145
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

Wolkenkrabber in de vorm van een omgekeerd U kan langste gebouw ter wereld worden

Wat doe je als er weinig plaats is om te bouwen? Hoger bouwen. Wat doe je als je niet meer hoger kan bouwen? Hetzelfde gebouw terug naar beneden bouwen. Een Amerikaanse architectenbureau heeft plannen om een wolkenkrabber te bouwen in de vorm van een omgekeerde U. Dat zou ineens het langste gebouw ter wereld worden.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

Turkije: 5.000 miljonairs verlaten het land

Turkije dreigt een groot deel van zijn vermogende klasse te verliezen. Steeds meer Turkse miljonairs kiezen voor een exodus om aan de toenemende economische en politieke instabiliteit in eigen land te ontsnappen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

Juncker wil meer dan 50 miljard van Britten. Theresa May wil 10 miljard terug.

Deze week wordt de Brexit officieel in gang gezet via het omstreden ‘Artikel 50’. Dat het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie voor een zware onderhandelingsperiode staan, is voor iedereen duidelijk. Het zwieren met grote getallen is begonnen. Theresa May eist al minstens 9 miljard pond terug van Brussel.

Afgelopen weekend vierde de Europese Unie ’60 jaar Verdrag Van Rome’. Gezien de huidige toestand in de EU valt er echter weinig te vieren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

Nieuwe lijst van Forbes is bekend. Wie is rijkste van de wereld?

Het zakenblad Forbes komt jaarlijks met haar lijst van grootste miljardairs. Wie zag zijn of haar vermogen verloren gaan en wie ging er op vooruit? We geven kort een overzicht met de belangrijkste namen uit de lijst van dit jaar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

Olieproducerende landen pleiten voor langer bevriezen productie

Oman, Venezuela en Irak willen dat de olieproductie langer dan afgesproken wordt bevroren. Ze pleitten zondag voor een verlenging van het vorig jaar gesloten akkoord.