Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 21401 tot 21405
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 28 april 2014

Slowakije tekent gasdeal met Oekraïne

Slowakije heeft maandag een akkoord getekend om aardgas aan Oekraïne te leveren. Rusland dreigt de gastoevoer naar Oekraïne af te sluiten en Kiev zoekt al langere tijd naar alternatieve gasbronnen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 28 april 2014

'Siemens schrapt weer duizenden banen'

Siemens schrapt in de komende tijd opnieuw duizenden banen, na de introductie van een nieuwe strategie. 

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: maandag 28 april 2014

Week 17: Val van de Bolivar, goudmijnen +22% & zilverprijs valt terug

De goudprijs heeft licht geprofiteerd van de onrust en steeg 0,66%, net boven de $1300. De zilverprijs klom iets meer met 0,71%. De ratio goud/zilver staat op 1/66.

De spanningen rondom Oekraïne lopen deze week verder op. Vandaag werd er een helikopter van Oekraïne neergeschoten in Kramatorsk. Een pro-Russische sluipschutter zou een kogel hebben afgevuurd die de brandstof raakte waardoor de helikopter is ontploft. Oekraïne waarschuwde Putin vervolgens dat indringers in het land zullen worden geëlimineerd. Oekraïne gaf aan dat Rusland een derde wereld oorlog wil starten ( lees verder).

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 28 april 2014

IMF stelt groeiverwachting China naar boven bij

De economie in China groeit dit jaar met 7,5 procent. Dat verwacht althans het Internationaal Monetair Fonds (IMF), blijkt maandag uit een rapport. Eerder had het fonds nog een groei van 7,2 procent voorspeld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 28 april 2014

Tweede technologiebubble in 15 jaar tijd

Volgens David Einhorn (hedge fund manager bij Greenlight Capital) hebben we te maken met de tweede technologiebubble in 15 jaar tijd. Deze vraag werd al meerdere malen aan diverse analisten gevraagd. Zij wisten deze vraag te beantwoorden met een volmondig nee. David Einhorn is hier echter wel duidelijk in. Hij ziet een tweede bubble ontstaan in de technologiesector. En dat is een uitspraak waarbij we best even stil mogen gaan staan.