Nieuws / Artikelen met het woord

57648 artikelen gevonden. Artikel 21406 tot 21410
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Gazprom levert meer gas aan Europa

Dat blijkt uit cijfers die 's werelds grootste gasproducent dinsdag publiceert.

De omzet uit de levering van gas aan Europa kwam uit op 1,68 biljoen roebel (33,9 miljard euro). Gazprom levert meer dan een kwart van de Europese aardgasbehoefte.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Spaanse werkloosheid flirt met grens van 26 procent

De werkloosheidsgraad in Spanje is tijdens het eerste kwartaal verder opgelopen tot 25,93 procent, van 25,73 procent drie maanden eerder. Dat blijkt uit officiƫle statistieken. De Spaanse werkloosheidsgraad nadert daarmee opnieuw haar historisch record van een jaar geleden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Spanje wordt de uitblinker van 2014

Grondige hervormingen brachten Spanje in een diepe crisis. Hoge werkloosheid, dalende huizenprijzen en lagere lonen waren het gevolg. Maar was dat allemaal zo slecht? De ongezonde excessen worden weggesneden, zodat de Spanjaarden zonder de bagage uit het verleden een nieuwe start kunnen maken. Een analyse van Cor Wijtvliet.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Sector van de goudmijnen heeft facelift ondergaan

Pompen of verzuipen, zo luidde het motto van de goudmijnaandelen toen ze vorig jaar verrast werden door een prijsval bij het goud. Die had niemand zien afkomen, ook de managers van de goudmijnen niet. Ogenschijnlijk waren er namelijk geen factoren die een dergelijke prijsval bij het goud hadden laten vermoeden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Steeds meer Belgen kunnen verzekeringspremie niet betalen

Steeds meer Belgen kunnen hun verzekeringspremie niet meer betalen. Dat zegt Daniel Frala, directeur van Datassur, dat de zwarte lijst in de verzekeringssector beheert, vandaag in De Tijd.