Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 21411 tot 21415
Bron: TOV Hazel
Geplaatst: maandag 28 april 2014

Oekraïne duwt goud boven $ 1300 per ounce

De escalaties van de spanningen tussen de Oekraïne en Rusland en een afname van de US-dollar genoteerde aandelen hebben de goudprijs voor het eerst sinds meer dan een week weer tot boven de $ 1300 per ounce gebracht. Er worden in de VS en in de Europese Unie nagedacht over sancties tegen bedrijven en personen die dicht bij de Russische president Poetin staan.

[...]

Bron: nvm.nl
Geplaatst: maandag 28 april 2014

CBS: 1,4 miljoen huishoudens 'onder water'

Ruim 1,4 miljoen huishoudens hadden begin 2013 een fiscale hypotheekschuld die hoger was dan de waarde van de eigen woning. Een jaar eerder waren dit er nog 1,1 miljoen. Sinds het begin van de economische crisis eind 2008 is het aandeel huiseigenaren met onderwaarde bijna verdriedubbeld. Dit blijkt uit cijfers van het CBS.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 28 april 2014

Europa wil geen zware sancties opleggen tegen Rusland?

De handelsbetrekkingen tussen Rusland en Europa maken het moeilijk strenge sancties op te leggen. Gazprom, maar ook diverse Europese olie- en gasleveranciers waarschuwen Europa voor de schadelijke gevolgen van te zware sancties tegen Rusland.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 28 april 2014

China importeerde in maart 80,6 ton goud

China heeft in maart 80,6 ton goud geïmporteerd, zo blijkt uit cijfers die vandaag bekend werden gemaakt door het Hong Kong Census and Statistics Department. Chinezen kochten in maart iets minder goud. Ook daalde de premie op goud aan de Shanghai Gold Exchange.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 28 april 2014

Column Kees de Kort | De rapen zijn gaar door het fusiegeweld

Er lijkt geen einde te komen aan de fusiegolf waar de miljarden over de tafel vliegen. Maar de fusies die nu plaatsvinden zijn enkel van bedrijven die bang zijn om achter de feiten aan te lopen, zegt BNR’s Kees de Kort: "Denk eens wat beter na."