EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21416 tot 21420 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

Aantal 65-plussers in de laatste 20 jaar ongeveer verdubbeld

In Japan is het aantal 65-plussers in de laatste 20 jaar ongeveer verdubbeld en men voorspelt een stijging tot 40 procent van de bevolking in 2060. In het zicht van deze ontwikkeling die ook voor Europa (inclusief Rusland) realistisch is (en voor China) begint men te beseffen hoe desastreus dit uit gaat pakken voor de economie.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

Steeds meer huurders hebben huurtoeslag nodig

De kosten voor de huurtoeslag zijn daarmee opgelopen tot 2,4 miljard euro. Dat bleek uit het jaarverslag huurtoeslag dat minister Blok vorige week aan de Tweede Kamer stuurde.

De kosten voor de huurtoeslag zijn daarmee opgelopen tot 2,4 miljard euro. Dat bleek uit het jaarverslag huurtoeslag dat minister Blok vorige week aan de Tweede Kamer stuurde.

Deze stijging is deels te verklaren door de stijgende werkloosheid. Steeds meer mensen zitten in een financiële situatie waarbij ze aanspraak moeten maken op de huurtoeslag. Maar de huurverhogingen spelen ook een belangrijke rol. Door de hogere huren wordt er meer aanspraak op huurtoeslag gedaan. Minister Blok wil komend jaar 31 miljoen euro bezuinigen op de huurtoeslag. Huurders worden dus niet alleen geconfronteerd met hogere huren, de tegemoetkoming voor huurders met een smalle beurs wordt ook minder. De Woonbond roept de Tweede Kamer op niet in te stemmen met het voorstel van de minister.

Lees verder op woonbond.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 september 2014

We doen eens zot – Koop goudmijnaandelen … NU!

De goudprijs krijgt vandaag weer een forse tik te verwerken met een daling van net geen 2 % op het moment van schrijven. Toch is het een goed idee om goudmijnaandelen te kopen. De junior goudmijn index GDXJ staat sinds het begin van het jaar nog steeds meer dan 30 % hoger ondanks de daling van 3 % vandaag, sinds 1 juni hebben ze een stijging van 20 % gerealiseerd en de stijging is mogelijk nog lang niet ten einde.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 september 2014

“Goud is saai”

De spanningen in Oekraïne hebben ervoor gezorgd dat goud en andere edele metalen niet significant lager noteren op de beurs. Dat moet alvast blijven uit een bericht van MarketWatch. Goud (GCZ4) voor levering in december noteert 0,8% lager en staat op 1 277,20 USD per ounce. Zilver daarentegen staat op 19,32 USD per ounce of 0,4% lager dan gisteren.

Tijdens het weekend hebben de gevechten tussen overheidseenheden en de separatisten nochtans gezorgd voor een lichte prijsstijging. Dat wil niet zeggen dat goud zich op volledig veilig terrein bevindt – integendeel – maar wel dat er zicht is op verbetering.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 september 2014

Goudprijs daalt opnieuw fors na sluitingsdag op Wall Street

De goudprijs maakt vandaag weer een sterke duikeling. Dit doet me terug denken aan de fantastische serie “House” waarin Doctor House altijd zei: “Toeval bestaat niet” en vooral “Iedereen liegt”. Naarmate de geopolitieke spanningen toenemen, zou de goudprijs een toevluchtsoord moeten zijn, maar niets is minder waar. De evolutie van de goudprijs is vooral van technische aard geworden. Het lijkt echter dat er algoritmes zijn die de goudprijs kunstmatig willen onderdrukken. Deze algo’s lopen door, ook al is de beurs gesloten. Bij de opening van de beurs stapelen deze verkooporders zich op wat resulteert in een forse daling van de goudprijs. Te ver gezocht? … Kijk eens naar Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs