EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21441 tot 21445
Geplaatst op: woensdag 2 juli 2014

Vertrouwen in de dollar wordt alsmaar kleiner

Op de forexmarkten wordt de dollar steeds meer de kop van jut. Verschillende landen hebben al onderlinge afspraken gemaakt om producten als bijvoorbeeld olie niet langer in dollars maar wel in andere munten te verhandelen. Op zich is daar niets mis mee, maar het ondergraaft wel de positie van de dollar als wereldreservemunt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 2 juli 2014

Dit is er mis met de huizenmarktcijfers

Afgelopen week kregen we een beter huizenmarkt macrocijfer dan oorspronkelijk werd verwacht. We zien dat er de laatste maand veel meer huizen zijn verkocht. En dat is natuurlijk een positieve opsteker voor de Amerikaanse huizenmarkt. De Fed sprak eerder al haar twijfels uit over de huizenmarktcijfers. Volgens hen gaat het nog helemaal niet zo goed met de huizenmarkt. De Fed zou juist nauwlettend deze markt in de gaten houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 2 juli 2014

Stijging van de goudprijs zorgt voor interesse

De goudprijs is de afgelopen drie weken flink in waarde gestegen. Dit kwam in het bijzonder door de aanhoudende zorgen over de situatie in Irak. Het Iraakse leger strijd met man en macht tegen de terreurbeweging. Ook staan er Amerikaanse militairen klaar om het Iraakse leger te ondersteunen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 2 juli 2014

'Na boete BNP Paribas andere banken aan de beurt'

Na de recordboete die de Amerikaanse justitie aan BNP Paribas heeft opgelegd vanwege het overtreden van sancties, kunnen ook andere Europese banken vrezen voor maatregelen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 juli 2014

Singapore koestert grote ambities in de goudhandel

De goudhandel is dit jaar in opspraak gekomen naar aanleiding van de manipulatie van de goudprijs op de London Bullion Market. Wat er daar precies is gebeurd blijft onduidelijk. Wel is het vermoeden gerezen dat de goudprijs al jarenlang gemanipuleerd wordt en dat we dus geen eerlijke prijzen tot stand zien komen.

De Aziatische goudhandelaren ruiken hun kans en proberen van de gelegenheid gebruik te maken om de handel in goud voor een deel naar zich toe te trekken. Met name de Chinezen lopen rond met vastomlijnde plannen om in Shanghai een eigen goudhandel op te starten. Ze stellen niet ten onrechte trouwens dat ze ook de grootste kopers van goud zijn.

[...]

Lees verder op Slim Beleggen

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs