Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 2146 tot 2150
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Turkije heeft nu ‘een verkozen dictator’, toch mag de EU het land niet laten vallen

In Turkije heeft president Recep Tayyip Erdogan zondag het referendum gewonnen dat zijn macht verder zal uitbreiden. Volgens het staatspersagentschap Anadolu heeft Erdogan de overwinning opgeëist. De ‘ja’-stem kreeg 51,3% van de stemmen, tegen 48,7% voor het ‘nee’-kamp.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Tiener verkoopt bedrijfje dat hij op zijn 11de opstartte in zijn slaapkamer en is nu multimiljonair

Dat hij een neus voor zaken heeft, is vast het understatement van het jaar. De Britse tiener Ben Towers (18) startte op zijn 11de een bedrijfje voor digitaal design op in zijn slaapkamer en mocht al snel bedrijven als Twitter onder zijn klanten rekenen. En nu heeft hij een fusie ondertekend die hem miljoenen euro's opbrengt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Nog voor 620 miljoen euro Belgische franken 'vermist'

Vijftien jaar na de invoering van de euro zijn nog altijd voor zo'n 337 miljoen euro Belgische franken in omloop. Dat blijkt uit cijfers van de Nationale Bank, meldt Het Nieuwsblad.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 april 2017

‘Olieprijs naar 60 dollar per vat’, aldus OPEC

We zijn nu ondertussen enkele maanden verder na het ‘raamakkoord’ tussen de OPEC- en andere olieproducerende landen voor de vermindering van de olieproductie en zien nog steeds een slabakkende evolutie van de olieprijzen. Een aantal OPEC-landen mikken daarom op een olieprijs van 60 dollar per vat, oftewel een stijging van maar liefst 17 procent.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 17 april 2017

"China heeft munt niet gemanipuleerd"

China heeft zijn munt niet gemanipuleerd om zijn export een boost te geven. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Financiën nu ook officieel gemeld, nadat president Donald Trump eerder deze week al had aangegeven dat hij China niet zag als een land dat de waarde van zijn munt zou kunnen manipuleren. Het was nochtans Trump zelf die de beschuldigingen aan het adres van China lanceerde tijdens zijn verkiezingscampagne.