EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21451 tot 21455
Geplaatst op: dinsdag 1 juli 2014

Autoverkopen verder gedaald

De autoverkopen in Nederland zijn in de eerste helft van dit jaar met 5,6 procent gedaald tot 199.221 stuks. Afgelopen maand werden er 32.950 nieuwe auto's verkocht, een daling van 6 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 juli 2014

Prijsstijging soja nog niet voorbij

De prijs van soja kan nog een aantal manden blijven stijgen, zo concludeert de Rabobank. Hoewel de oogst niet slecht is heeft de VS op het moment van schrijven een relatief kleine voorraad beschikbaar. In combinatie met een aanhoudend grote vraag kan dat tot en met het vierde kwartaal een tekort opleveren. Pas dan komt de nieuwe oogst op de markt.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 juli 2014

Een belangrijke week voor Amerika

We zijn inmiddels op de tweede handelsdag aangekomen van deze week. In Amerika zal deze week wat korter zijn in verband met een feestdag op vrijdag. Ook op donderdag zullen de beurzen daar al wat eerder gaan sluiten. Desondanks is deze week bijzonder belangrijk voor Amerika. De Amerikaanse economie zal moeten bewijzen dat het inderdaad aan de betere hand is.

Dit kan de Amerikaanse economie laten zien door middel van de vele belangrijke macrocijfers die we in deze dagen uit Amerika zullen ontvangen. Vooral de donderdag belooft een spectaculaire dag te worden met onder andere het werkloosheidscijfer. Maar ook Europa heeft een aandeel in deze spectaculaire dag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 1 juli 2014

'Deutsche Bank schrapt zeshonderd Nederlandse banen'

Deutsche Bank schrapt nog dit jaar zeshonderd banen in Nederland, oftewel veertig procent van het personeelsbestand. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 juli 2014

EU kan zichzelf redden door Oekraïne te redden

Zakenman en filantroop George Soros ging gisterenavond in de Brusselse Bozar in debat met Europees president Herman Van Rompuy en de voormalige Franse minister van Financi├źn Pierre Moscovici, die getipt wordt als Europees commissaris. Soros denkt dat Europa met projectobligaties en kwantitatieve versoepeling de groei terug kan aanzwengelen. Maar ook in Oekra├»ne ligt volgens de econoom een belangrijke uitdaging.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs