Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 21491 tot 21495
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 22 april 2014

Vladimir Poetin: Wanneer ze anderen denken te moeten straffen, zullen ze dat recht in hun gezicht terugkrijgen

De Russische president Vladimir Poetin was donderdag te gast in de televisiestudio’s voor zijn jaarlijkse ‘vraag-en-antwoorduurtje’ met leden van de pers en de bevolking.

De door het Kremlin gefinancierde nieuwszender Russia Today verzamelde zijn acht meest opgemerkte uitspraken:

[1 -8 ...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 22 april 2014

Komt er een nieuw Rare Earth Metals conflict?

‘Rare Earth Metals’ of ‘Rare Earth Elements’ staat voor een verzameling van 17 chemische elementen (grondstoffen) met elk hun specifieke eigenschappen, veelal op vlak van magnetisme of geleiding. Hun industrieel gebruik is zeer uiteenlopend, gaande van elektronica over medische toepassingen, windenergie tot elektrische voertuigen en militaire doeleinden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 22 april 2014

Investeerders kijken graag naar goudmijnaandelen

Steeds meer Amerikaanse investeerders koesteren het nodige wantrouwen ten opzichte van het economisch herstel in hun land. Bovendien zijn er elders in de wereld nog voldoende problemen waar ze voor op hun hoede moeten zijn. Dus wordt steeds vaker opnieuw een beroep gedaan op goud als safe haven.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 22 april 2014

'Kern financiële crisis nog steeds niet opgelost'

De kern van de financiële crisis is nog steeds niet opgelost. Het vertrouwen van de consument in de financiële sector is laag en daalt nog altijd.

Bron:
Geplaatst: dinsdag 22 april 2014

Huizenmarkt 2014: Wat kunnen we verwachten?

Optimisme alom: de huizenmarkt trekt weer aan. In het eerste kwartaal van 2014 werden 40.000 huizen verkocht. Bijna een verdubbeling ten opzichte van het jaar ervoor! Ook het succes van de Open Huizen Dag op 4 april laat zien dat steeds meer mensen een huis willen kopen. Zo’n 140.000 mensen bezochten de deelnemende huizen (40% meer bezoekers dan vorig jaar). Maar hoe zat het ook al weer met de ingestorte huizenmarkt? En wat is de prognose van de huizenmarkt in 2014?