EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21501 tot 21505 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 8 september 2014

Column Kees de Kort | De boertjes uit het noorden

Voor het eerst is er in de peilingen een kleine meerderheid van de Schotten voorstander van afscheiding van het Verenigd Koninkrijk. De financiële markten reageerden onrustig op het nieuws. BNR's macro-econoom Kees de Kort schetst de situatie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 8 september 2014

Je zou dom zijn als je nu geen goudmijnaandelen kocht

Vorige week donderdag kregen de goudmijnaandelen slaag op de beurs, ondanks dat er een groot bedrag naar goudmijn ETF’s stroomde. Vooral op het einde van de sessie lag het volume hoog. Hoe dit kan, legden we vorige week al uit. Ook vorige week vrijdag daalden goudmijnen in eerste instantie, maar stegen ze naar het einde van de sessie bij een hoog volume. Dit zijn positieve indicatoren. Maar er zijn nog indicatoren die er op wijzen dat je dom zou zijn om nu geen goudmijnaandelen te kopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 8 september 2014

Wanneer de prijzen dalen, doen onze lonen dat ook

We weten ondertussen allemaal dat de inflatie in de eurozone op een ongekend laag peil staat. Dat heeft zelfs ECB-voorzitter Mario Draghi geïnspireerd om de woordenboek met straffe woorden boven te halen en nog eens onconventionele maatregelen aan te kondigen. Volgens het Planbureau is het inflatiecijfer voor augustus tot 0,2% gezakt.

Volgens een artikel in De Tijd is voeding 0,72% goedkoper geworden en elektronica zoals huishoudtoestellen zijn zelfs 1,24% in prijs gedaald. Met de dreigende deflatie in gedachten, is iedereen snel geneigd om de voordelen van dalende prijzen in te zien.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 8 september 2014

‘Nieuwe sancties EU raken vooral Russische olieconcerns’

Door de nieuwe Europese sancties wordt het voor drie van de grootste Russische olieconcerns lastig om geld te lenen op de Europese kapitaalmarkt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 8 september 2014

Verkoop Zilver in augustus trekt aan

Verkoop Zilver door de Perth Mint in Australië is afgelopen maand met 18% gestegen ten opzicht van dezelfde periode een jaar geleden. De prijsdaling van zilver in augustus heeft de verkoop goed gedaan. De Perth Mint is bekend van onder andere de zilveren Kookaburra munten, de zilveren Koala munten en de zilveren Lunar Munten. Het munthuis verkocht 818.856 in augustus van 2014 tegen 691.258 in augustus van 2013.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs