Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 21521 tot 21525
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 26 maart 2014

Obama pleit voor 'diverse energie' in Europa

De Europese Unie zou meer moeten doen om minder afhankelijk te zijn van Russisch gas en olie. De unie zou haar energievoorziening diverser moeten maken.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 26 maart 2014

China verliest zaak bij WTO over aardmetalen

De Europese Unie, de Verenigde Staten en Japan dienden in 2012 een gezamenlijke klacht in bij de WTO over de exportbeperking die China had opgelegd op zeldzame aardmetalen, die veel worden gebruikt in elektronica, elektrische auto's en zonnecellen.

China zei dat anders de voorraad te snel opraakt en wees op de milieuvervuiling die een grootschalige winning van de metalen veroorzaakt.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: woensdag 26 maart 2014

Oekraïne: gasrekening per 1 mei 50% omhoog

As we warned previously, "the honeymoon is over" and it seems, from today's address, President Obama is about to mandate who and where the free market for natgas delivers it supply.

Of course, this is not about to get better anytime soon:

“We’ve already licensed, authorized the export of as much natural gas each day as Europe uses each day; but it’s going into the open market; it’s not targeted directly,” President Obama says.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 maart 2014

Goudprijs kan in de komende 3 jaar fors stijgen

Ze lijken soms een afgezaagd deuntje te zingen, maar de goudkevers blijven er maar op hameren dat de goudprijs het potentieel heeft om fors hogere prijsniveaus te gaan verkennen. Eén van die goudkevers is Peter Schiff van Euro Capital Group. Schiff mag zich zonder blikken of blozen een goud bull van het eerste uur noemen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 maart 2014

De VS betaalt 26 % van zijn belastinginkomsten aan rentebetalingen

De geschiedenis herhaalt zich nooit, maar het rijmt wel. Zo lijkt het ook voor de Verenigde Staten. De VS spendeert momenteel al 26 % van zijn belastinginkomsten aan het betalen van de rente op hun schulden. Voormalige wereldmachten zijn ook ten onder gegaan nadat de rentelasten te zwaar werden, aldus Sovereign Man.