EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21541 tot 21545 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 5 september 2014

Banken in VS voor rechter wegens mogelijke manipulatie van belangrijke index

Een pensioenfonds is in de VS een nieuwe rechtszaak gestart tegen dertien investeringsbanken wegens mogelijke manipulatie van de ISDAfix, een belangrijke index voor renteswaps waaraan financiële producten met een waarde van naar schatting 370 miljard dollar gelinkt zijn.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 5 september 2014

Moeilijk te geloven, maar er vloeide gisteren veel geld naar goudmijnen

De goudprijs blijft de zeer belangrijke weerstand van $ 1.260 testen. Er liggen veel kooporders rond dit niveau. Als de prijs alsnog hier door zakt, kan de goudprijs nog veel verder dalen. Dat was misschien de reden voor de ware sell-off van de goudmijnen gisteren, de angst voor een verdere daling van de goudprijs. Maar opmerkelijk genoeg stroomde er gisteren veel geld naar de goudmijnen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 september 2014

Column Kees de Kort | Nee. Nee. Nee

Mario Draghi van de ECB heeft maatregelen genomen om de economie te stimuleren. De financiële markten reageerden enthousiast, maar wordt de economie er beter van? BNR's macro-econoom Kees de Kort weet het antwoord.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 september 2014

Japan geeft obligatiemarkten een duwtje in de rug

Templeton bond fund manager Michael Hasenstab staat in de U.S. bekend als een specialist van emerging markets schulden. Hasentab is niet zo negatief over de obligatiemarkten in de groeilanden, maar heeft toch een bedenking waarover ernstig nagedacht moet worden. En die bedenking gaat over Japan.

Wie zich zorgen maakt over de evolutie van de Amerikaanse overheidsschulden mag ook eens kijken naar Japan. Als de Amerikaanse overheidsschulden uit de hand zijn gelopen geldt dat in het kwadraat voor de Japanse schulden. Die schulden bedragen momenteel meer dan 200 procent van het Gross Domestic Product (GDP).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 september 2014

Hoe is het conflict met ISIS op te lossen?

We zijn er waarschijnlijk allemaal al wel van op de hoogte dat de terreurorganisatie ISIS niet zomaar een terreurorganisatie is. Deze organisatie verdient miljoenen dollars en de vraag is hoe ISIS het beste bestreden kan worden. [...]

We zijn er waarschijnlijk allemaal al wel van op de hoogte dat de terreurorganisatie ISIS niet zomaar een terreurorganisatie is. Deze organisatie verdient miljoenen dollars en de vraag is hoe ISIS het beste bestreden kan worden. [...]

Ook Obama geeft toe dat de terreurorganisatie ISIS niet onderschat moet worden. Deze organisatie is meedogenloos en zelfs Obama heeft op dit moment geen duidelijke strategie voor handen. [...]

ISIS is de afgelopen maanden in een rap tempo gegroeid en dat heeft heel wat mensenlevens gekost. Ook werd recent een Amerikaanse journalist voor de televisie onthoofd. [...]

[...] Deze terreurorganisatie breidt zich steeds verder uit en zelfs een vliegveld is al door ISIS veroverd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs