EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21546 tot 21550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 5 september 2014

Nieuwe fixing goudprijs onderweg

Begin dit jaar ontstond er veel commotie voer de fixing van de goudprijs. Die zou niet transparant genoeg zijn en veel ruimte laten voor manipulatie. De markt heeft niet stil gezeten, want eind dit jaar komt er ook voor goud een nieuwe referentieprijs tot stand. In augustus werd de fixing van de zilverprijs al aangepast.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 september 2014

Kan goud belast worden?

Wat zijn de beste manieren om in goud en zilver te investeren? Spontaan zouden we kiezen voor ofwel een investering in fysiek goud dan wel voor een investering in ETFs die zoals we allemaal weten vlot verhandelbaar zijn op de beurs. Liquiditeit, dat is namelijk waar het om draait. In geval van fysiek goud komt daar nog iets anders bij kijken.

Goud moet namelijk ergens bewaard worden. In een geval van kleine hoeveelheden stellen zich eigenlijk geen problemen, de opslag kan gebeuren in de kluis van een bank. Maar bij grotere hoeveelheden wordt dat een ander paar mouwen. Zeker in de U.S. kan de kostprijs voor het bewaren van goud fors oplopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 september 2014

VS: rijkste 3 procent bezit nu ruim de helft van de welvaart

Een verschuiving van belasting op arbeid naar belasting op consumptie en energieverbruik kan een pak extra banen opleveren

Een verschuiving van belasting op arbeid naar belasting op consumptie en energieverbruik kan een pak extra banen opleveren

De Amerikaanse president Obama is er tot dusver niet in geslaagd de langdurige trend te keren waarbij de rijker rijker en de armen armer worden. De rijkste 3 procent bezit inmiddels 54,4 procent van inkomen en patrimonium.

De cijfers werden bijeengezocht door de correspondent van Le Monde die zich baseerde op een zopas gepubliceerd rapport van de Federal Reserve.

Lees verder op knack.be
Geplaatst op: vrijdag 5 september 2014

331 duizend Nederlanders betalen zorgpremie niet

Daarmee neemt het aantal wanbetalers in de zorg sterk toe, zo meldt RTL Nieuws op basis van eigen onderzoek.  

Daarmee neemt het aantal wanbetalers in de zorg sterk toe, zo meldt RTL Nieuws op basis van eigen onderzoek.  

In de eerste acht maanden van 2014 is het aantal Nederlanders dat zijn zorgpremie niet wil of kan betalen met 5 procent gestegen.

Bij elkaar gaat het om een schuld van ruim 1 miljard euro. Bij meer dan 100 duizend wanbetalers wordt de zorgpremie inmiddels ingehouden. De meeste mensen hebben ook elders nog schulden, aldus RTL.  

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 4 september 2014

Draghi roept hele beurswereld op de dansvloer

De beurzen hebben vandaag uitbundig gereageerd op de beslissing van de Europese Centrale Bank (ECB) om de rente te verlagen en 1.000 miljard euro extra in de economie te pompen. In Brussel ging de Bel20-index 1,13 procent hoger tot 3.222,83 punten. Daardoor zit de graadmeter weer op het niveau van eind juni 2008.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs