EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2156 tot 2160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 20 januari 2018

Video: James OKeefe over de rol van de media

James O’Keefe van Project Veritas lanceerde deze maand zijn boek American Pravda over de rol van de media in het sturen van de publieke opinie. Tijdens zijn boeklancering hield hij een korte presentatie, waarin hij praat over propaganda en nepnieuws en waarin hij terugblikt op de undercover video’s van Project Veritas.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 19 januari 2018

Deze crypto maakte al 6.734% winst vanaf eerste aankondiging op Biflatie.nl

Niet vaak word er op Biflatie.nl een artikel geweid aan een specifieke munt in de wereld van cryptovaluta. Op 24 augustus vorig jaar deden we dat voor het laatst. We brachten een coin onder de aandacht die naar ons inzicht wel eens een knaller kon gaan worden. En dat is nu aan het gebeuren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 januari 2018

Beleggingsexpert: “Bitcoincrash van laatste dagen is unieke kans om te investeren”

De bitcoin daalde in twee dagen tijd met liefst 34 procent tot 9.185 dollar. Het begin van het einde van de populaire cryptomunt volgens de meeste experts, maar niet volgens Tom Lee. “Dit is het uitgelezen moment om bitcoins te kopen”, zegt hij.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 19 januari 2018

Amerikaanse government shutdown dreigt. Wat betekent het?

De Amerikaanse Senaat heeft tot vrijdag 17 uur onze tijd om een verhoging van het schuldenplatform in de VS goed te keuren. Gebeurt dat niet, dan gaan een pak overheidsdiensten vanaf zaterdag in shutdown. De problematiek van een government shutdown – of tenminste de dreiging ervoor – komt met de regelmaat van de klok terug in de Amerikaanse politiek. Maar wat betekent dat?

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 19 januari 2018

Dreigend militair ingrijpen van Turkije in Syrie

De afgelopen dagen zijn de ontwikkelingen in Syrië in een stroomversnelling geraakt. De eerste tekenen hiervan werden al zichtbaar in december vorig jaar en in het begin van deze maand met de aanvallen op de Russische luchtmacht basis Hmeimim en de marinebasis Tartus. Steeds meer incidenten rond deze twee steunpunten worden door Rusland bekend gemaakt.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs