EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
39
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21556 tot 21560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 18 juli 2014

10 dingen die rijke mensen beter doen dan jij

“Om een groot vermogen te vergaren heb je tijd en discipline nodig”, zegt financiële planner Jocelyn Hodes op MarketWatch, “rijk worden vereist dan ook langetermijnvisie en de wil om offers te maken. Het gaat hier immers om je financiële vrijheid.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 18 juli 2014

Hoge jongerenwerkloosheid tragisch voor Europa

De hoge jongerenwerkloosheid in Europa is een tragisch gegeven. Dat heeft directrice Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) vandaag gezegd in Parijs. Ze waarschuwde ervoor dat, "als deze generatie opgegeven wordt", Europa zijn rang in de wereldeconomie niet meer kan behouden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 18 juli 2014

Propaganda oorlog eist passagiersvliegtuig en 298 levens

[...]

Direct melden de Westerse media dat de Russen erachter zitten en de Russen geven direct het Oekraïense leger de schuld. Vandaag hangen in Nederland alle vlaggen halfstok.

CNN heeft het over een terroristische aanslag, Nederland wil feiten, Australië eist een onafhankelijk onderzoek en Groot Brittannië roept de VN Veiligheidsraad bijeen. Natuurlijk is het tragisch wat er is gebeurd en ook The Story Corner heeft indirecte kennissen (via via) verloren in deze vliegramp. Erger is nog het politieke spel wat direct wordt gespeeld. Wij willen dus alle onafhankelijke feiten op een rij zetten. Eerst gaan we even kijken wat beide partijen zeggen en daarna zetten we de feiten op een rij met de bijpassende scenario’s.

[...]

Lees verder op thestorycorner.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 juli 2014

Het einde van het stimuleringsbeleid is nabij

De centrale bank van Amerika heeft het afgelopen jaar er voor een groot deel voor gezorgd dat de aandelenmarkten naar ongekende hoogten toevlogen. De aandelenmarkten maakten dankbaar gebruik van de miljarden dollars die op de beurs terecht kwamen. Onder leiding van Ben Bernanke werd het stimuleringsbeleid in leven geroepen.

Op het huidige moment ziet het er een stuk slechter uit voor dit stimuleringsbeleid. De nieuwe voorzitter Janet Yellen heeft al miljarden dollars van het stimuleringsbeleid afgehaald en deze trend lijkt niet te veranderen. Ze heeft zelfs recent laten weten dat de economie erg goed presteert en daardoor is er geen enkele reden om het ‘taperen’ te stoppen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 18 juli 2014

Oekraïense economie gaat verder achteruit

Het IMF verwacht dat de Oekraïense economie dit jaar met 6,5 procent krimpt, waar eerder werd gerekend op een min van 5 procent.

Het IMF verwacht dat de Oekraïense economie dit jaar met 6,5 procent krimpt, waar eerder werd gerekend op een min van 5 procent.

Om aan de voorwaarden voor de noodkredieten van het IMF te voldoen heeft de Oekraïense regering onder meer beloofd extra bezuinigingen door te voeren. Op basis van die belofte mag het land naar verwachting rekenen op een lening van circa 1,4 miljard dollar. In totaal is Oekraïne voor zo'n 17 miljard dollar aan noodleningen toegezegd.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs