Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 21561 tot 21565
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 2 mei 2014

Bull market voor goud is nog maar in de beginfase

Goud heeft een sterke start genomen in 2014 en alles wijst er op dat de opgaande beweging in de komende maanden nog een verlengstuk zal krijgen. De markt is namelijk uitgekuist, zoals dat door de waarnemers wordt genoemd, wat betekent dat al wie zijn goud wou verkopen dat inmiddels heeft gedaan.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 2 mei 2014

'China is niet graag de grootste'

De Chinese overheid heeft de afgelopen maanden geprobeerd te voorkomen dat de Chinese economie te boek komt te staan als de grootste ter wereld. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 2 mei 2014

Al 25.073 bedrijven gestopt dit jaar

In het eerste kwartaal van dit jaar hebben al 25.073 ondernemingen er de brui aan gegeven in ons land. Dat zijn er 15% meer dan een jaar geleden, zo blijkt uit een analyse van zelfstandigenorganisatie NSZ. Bovendien komen er onvoldoende bedrijven bij om de uitval te compenseren.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 2 mei 2014

"China dit jaar nog de grootste economie ter wereld"

China wordt dit jaar nog de grootste economie van de wereld, mits het totale inkomen gecorrigeerd wordt voor koopkracht. In absolute termen is de Amerikaanse economie nog steeds twee keer zo groot als die van China. De afgelopen dertig jaar heeft China een grote sprong voorwaarts gemaakt.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 2 mei 2014

Particuliere beleggers stuwen beurs naar recordniveau

Het zijn de particuliere beleggers die de aandelenkoersen in de VS naar een nieuw record hebben gebracht. Terwijl institutionele beleggers (zoals pensioenfondsen) verkochten stapten de particuliere beleggers massaal in. Wie krijgt gelijk?