EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
50
kliks
39
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21571 tot 21575 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 juli 2014

Interview Maarten Verheyen: “Dit verhaal loopt slecht af”

‘De crisis van 2008 is niet opgelost, het is alleen maar erger geworden. Hoe dit verhaal ook afloopt, het zal in elk geval slecht zijn voor de beurs. Daarom koop ik goud en mijd ik aandelen.’ Aan het woord: Maarten Verheyen, gezien zijn duizenden volgelingen een heuse Vlaamse beursgoeroe.

Maarten Verheyen is een fenomeen in beleggend Vlaanderen. De 37-jarige Limburger ontvangt op zijn website www.beurs.com 15.000 bezoekers per dag, hij stuurt zijn nieuwsbrief naar 60.000 belangstellenden, zijn beleggingsmagazines Smart Capital en Macro Trends hebben samen meer dan 3.000 abonnees, zijn bedrijf TradersOnly is een van de meest dynamische beursmakelaars van Nederland… En toch doet de naam Verheyen bij weinigen een belletje rinkelen. De man is namelijk extreem mediaschuw, zijn naam verschijnt haast nooit in de pers. Straffer nog: dit is zijn allereerste interview.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 juli 2014

LIVE - Boeing 777 uit Amsterdam neergestort in Oekraïne - BREAKING -

Plane DOWN... Gold UP

[live blog]

Plane DOWN... Gold UP

[live blog]

[...] Oekraïense autoriteiten beweren dat separatisten het toestel hebben neergeschoten, maar nu beweert een separatistenleider dat regeringstroepen erachter zitten. Het is trouwens nog niet bevestigd dat het toestel is neergeschoten.

[...]

Beurzen wereldwijd KEIHARD onderuit

Remember when Ukraine was fixed and you could BTFATH as no geopolitical concerns could ever harm US equity markets... well that just changed... News that a Malaysian Airlines passeneger jet carrying 280 passengers was shot down in Ukraine has sparked major derisking across stocks and slammed bonds to the low yields of the day. Gold and Silver are jumping and the USD is fading.

Lees verder op NRC.nl
Geplaatst op: donderdag 17 juli 2014

Let op de goudmijnaandelen

Maar 1 sector zit nog altijd in het verdomhoekje en dat is die van de goudmijnen. Twijfel er niet langer aan: de comeback van de goudmijnen staat in de sterren geschreven. De nacht is namelijk altijd het donkerst vlak voor de zonsopgang. En wanneer niemand nog een stuiver geeft voor het lot van de goudmijnen is het tijdstip van de comeback aangebroken.

Maar 1 sector zit nog altijd in het verdomhoekje en dat is die van de goudmijnen. Twijfel er niet langer aan: de comeback van de goudmijnen staat in de sterren geschreven. De nacht is namelijk altijd het donkerst vlak voor de zonsopgang. En wanneer niemand nog een stuiver geeft voor het lot van de goudmijnen is het tijdstip van de comeback aangebroken.

Momenteel ontbreekt nog een katalysator die de koersen van de goudmijnaandelen in beweging kan brengen, maar zodra die gevonden is kan het allemaal erg snel gaan. Hou die goudmijnen maar goed in de gaten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 juli 2014

Nieuwe cryptocurrency gedekt door goud

De Amerikaanse goudverkoper Anthem Vault heeft naar eigen zeggen de eerste digitale munt gelanceerd die gedekt wordt door fysiek goud, zo meldt Reuters. Met deze door goud gedekte eenheid wil het bedrijf het gebruik van het gele metaal als geldeenheid bevorderen. Het bedrijf uit Las Vegas lanceert 10 miljoen ‘INNCoins’ die gedekt worden door 100 gram goud. Naar verwachting zijn alle 10 miljoen geldeenheden tegen juli 2015 in circulatie.

Lees verder op
Geplaatst op: donderdag 17 juli 2014

'QE heeft beperkt effect in eurozone'

De ECB heeft meerdere keren aangegeven bereid te zijn over te gaan op QE als de situatie daarom vraagt. Volgens Moody's zou die stap vooral een belangrijke signaalwaarde hebben, die zich kan vertalen in stijgende inflatieverwachtingen en hogere uitgaven door bedrijven en huishoudens.

Doordat de ECB al diverse maatregelen heeft genomen om de kredietverlening te stimuleren is de toegevoegde waarde echter onzeker. Moody's wijst er daarbij op dat de financiële markten nu beter functioneren dan in 2009, toen de Federal Reserve en de Bank of England besloten de geldhoeveelheid te verruimen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs