EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21571 tot 21575 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 12 september 2014

Blunder! BP shares briefly spike up, traders cite "fat finger" error

Shares in oil major BP briefly spiked higher on Friday, a move which several traders blamed on a likely human error - a "fat finger" trade.

Shares in oil major BP briefly spiked higher on Friday, a move which several traders blamed on a likely human error - a "fat finger" trade.

The flurry of activity in BP shares at 1041 GMT saw the shares jump 4.8 percent to 494.9 pence, adding around 4.3 billion pounds (6.98 billion US dollar) to the company's market value. At 1101 GMT, they were trading 0.3 percent lower at 470.86 pence.

[...]

Lees verder op reuters.com
Geplaatst op: vrijdag 12 september 2014

Poetin doet beroep op DSK !

De Russische president Vladimir Poetin schakelt de expertise van Dominique Strauss-Kahn in om de Russische economie te hervormen. DSK moet er ook voor zorgen dat Rusland minder last heeft van de internationale sancties tegen het land.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 12 september 2014

“Spanje moet zich klaarmaken voor een burgeroorlog”, zegt Armstrong

Het referendum in Schotland heeft de Catalanen geïnspireerd om ook een volksraadpleging te eisen. Dat is deze week uitgebreid in het nieuws verschenen. Wat er minder bekend is, is dat de Spaanse overheid de politie een miljoen euro aan middelen heeft gegeven om de protestacties te bedwingen.

Daarvoor hebben bewegingen zoals 25 de Mayo en de Indignado’s hun landgenoten aangespoord om op straat te komen tegen de overheid. De politie heeft daarop geantwoord door wat gewelddadig uit de hoek te komen, meent Martin Armstrong:”Ze (de politie, nvdr.) probeert het stil te houden door video-opnames te verbieden van alle geweldplegingen die agenten zouden begaan.. (…) De schandalen gieten alleen maar olie op het vuur en maakt de kans op een burgeroorlog alleen maar groter.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 12 september 2014

Er is actie nodig in de Eurozone

De meeste waarnemers spreken duidelijke taal: er is actie nodig in de Eurozone. Het beleid dat Mario Draghi voert werd de afgelopen maanden al meerdere malen bekritiseerd. De Italiaan zou namelijk te laat de renteverlaging hebben toegepast waardoor het effect minder groot was dan wanneer hij het een aantal maanden daarvoor had toegepast. Het doel van deze renteverlaging was namelijk de kans op deflatie te verkleinen. Het leek er op alsof dit doel ook bereikt werd, maar de laatste macrocijfers laten zien dat de kans op deflatie nog steeds aanwezig is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 september 2014

Nog meer vertrouweling Poetin en militaire leverancier op #blacklist

De Europese Unie heeft vandaag een nieuwe ronde sancties tegen Rusland aangekondigd vanwege de omstreden rol die het speelt in Oekraïne. De sancties bevatten verdere beperkingen op de financiering van Russische staatsbedrijven en de bevriezing van tegoeden van enkele toonaangevende Russische politici.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs