EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21586 tot 21590 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 september 2014

Geld voor de Toekomst: Willem Middelkoop

Willem Middelkoop sprak op 20 september tijdens het congres Geld voor de Toekomst aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam over goud en het geldsysteem. De video is nu ook online te bekijken voor iedereen die dit evenement gemist heeft.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 september 2014

Banken dicht na nieuwe demonstraties Hongkong

Duizenden demonstranten zorgen opnieuw voor onrust in Hongkong. De betogers, die meer democratie eisen, hebben het zakelijke district geblokkeerd en staan op verschillende plekken oog in oog met de oproerpolitie. Die probeert hen met traangas, stokslagen en peperspray te verdrijven. Bij die confrontatie zouden 38 demonstranten gewond zijn geraakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 september 2014

Peter Schiff: Grootste crisis ooit dreigt en zal de hele economie met zich mee nemen

This year has seen plenty of political turmoil - the waves of instability seem to do little to the world’s economy. Will that remain so for long? And if not - is there an another crisis looming, like the one that left thousands if not millions helpless and in poverty in 2008? And, finally, what does tomorrow hold for dollar? We ask these questions to leading financial analyst and CEO of Euro Pacific Capital Peter Schiff.

Lees verder op Youtube.com
Geplaatst op: zondag 28 september 2014

Deze grondstof bereikt een bijzonder belangrijk niveau

De laatste jaren was de prijs van olie een van de moeilijkste grondstoffen om naar te handelen. Terwijl de Amerikaanse aandelen in een mooie uptrend bleven stijgen, lijkt het wel alsof de olieprijs niet goed kan beslissen. Een markt die vooral zijwaarts beweegt met ups en downs, is moeilijk in te schatten. Op dit moment bereikt de olieprijs opnieuw een bijzonder belangrijk niveau.

Er zijn 3 afzonderlijke redenen waarom het huidige niveau zo belangrijk is. De olieprijs daalt al heel de zomer en bevindt zich nu aan de onderkant van een opwaarts trendkanaal. Het is ondertussen al de 3e keer dat de olieprijs de onderkant van dit trendkanaal test.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs