Nieuws / Artikelen met het woord

57852 artikelen gevonden. Artikel 21596 tot 21600
Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Turkije en Rusland verkleinen goudreserve

Uit de laatste cijfers van het IMF blijkt dat de goudreserves van zowel Rusland als Turkije in omvang zijn afgenomen. In het geval van Turkije kromp de voorraad met 14,3 ton, terwijl Rusland haar goudreserve met 1,2 ton verkleinde.

[...]

Bron: Thesilvermountain.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Ron Paul over de invloed van Oekraine op de goudprijs

In deze video spreekt Ron Paul over de huidige ontwikkelingen in de goudmarkt en met name met betrekking tot het nieuws uit Oekraine. Goud, stelt Ron Paul, wordt in eerste instantie verhandeld om fundamentele redenen. Uitschieters waarin per dag de goudprijs met $35,- stijgt of daalt zijn daarbij niet relevant – traders zoeken voor verklaringen voor dergelijke fluctuaties en komen daarbij uit bij nieuwe ontwikkelingen, zoals de huidige situatie in Oekraïne. Ron Paul beredeneert dat bij verder oplopende spanningen koersverschillen van niet $35 per dag maar wel $300 per dag mogelijk zijn, waarbij nog steeds de fundamenten van de goudmarkt in tact blijven.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Frankrijk gaat extra bezuinigen

Frankrijk gaat extra bezuinigingen doorvoeren ter waarde van 50 miljard euro. 

Bron: weebly.com
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

De volgende crisis is in de maak: zal 2008 worden herhaald

De volgende financiële fraude wordt openlijk voorbereid. Dat is de nieuwjaarsboodschap die de Amerikaanse rechter Jed Rakoff voor ons heeft. Rakoff beweert dat die roof op gigaschaal in feite bewust en moedwillig wordt bekokstoofd, door de bankiers en hun diefjesmaten met medewerking en onder toezicht van de Amerikaanse overheid. Hij is jurist genoeg om dat niet op deze manier te formuleren. Rakoff leeft en werkt tenslotte niet voor niets in Amerika, het land waar I see you in court!  steeds meer mensen voor in de mond bestorven lijkt te liggen en in bepaalde biotopen nagenoeg tot een gewoontegroet is geworden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Philadelphia Gold & Silver Index veert weer op

De eerste 3 maanden van dit jaar waren gewoonweg fantastisch voor een investering in goudmijnaandelen. Investeerders die tijdig van de partij waren konden fikse winsten realiseren. De Philadelphia Gold & Silver Index voelt de wind weer volop in de zeilen blazen en dat is ooit wel eens anders geweest.

De Philadelphia Gold & Silver Index, die 30 bedrijven covert inclusief Barrick and Kinross Gold Corp, kon een winst van zowat 25 procent laten registreren en dat was toch ruim 10 procent meer dan de goudprijs zelf. Als deze trend zich doorzet kunnen goudmijnen dé belegging van 2014 worden.