Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 2161 tot 2165
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

Bitcoin stijgt 10 dagen op rij richting nieuw record

Begin dit jaar kreeg de prijs voor Bitcoin nog een forse tik nadat de Chinese autoriteiten strenger gingen toezien op de cryptomunt. Velen zagen hier het begin van het einde in. Maar Bitcoin bewijst opnieuw bijzonder sterk te zijn. De populaire virtuele munt stijgt nu al 10 dagen op rij en nadert zijn absoluut recordniveau.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

VS niet langer belangrijkste handelspartner van Duitsland

China heeft het afgelopen jaar de Verenigde Staten overklast als belangrijkste handelspartner van Duitsland. Dat blijkt uit cijfers van het federale bureau voor de statistiek.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

Virtuele munt Bitcoin op nieuw record

De virtuele munt Bitcoin is vandaag verder in waarde gestegen, tot 1.218,85 dollar of een nieuw record. Volgens analisten anticiperen kopers op de mogelijke goedkeuring van bitcoin-beursfondsen door de Amerikaanse beurswaakhond SEC. Een beslissing daarover wordt tegen 11 maart verwacht.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

Negende verliesjaar op rij voor Royal Bank of Scotland

Royal Bank of Scotland (RBS) is in 2016 voor het negende jaar op rij in de rode cijfers beland. De Britse bank had te kampen met hoge juridische kosten en herstructureringslasten. RBS wil de volgende jaren dan ook miljarden kosten besparen om weer winstgevend te worden, zo maakte ze bekend.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

China in 2016 belangrijkste handelspartner Duitsland

Voor het eerst was China in 2016 de belangrijkste handelspartner van Duitsland. Voorheen waren de Verenigde Staten de grootste handelspartner. De VS zijn nu de derde handelspartner na Frankrijk wat de tweede plek inneemt.