Nieuws / Artikelen met het woord

57279 artikelen gevonden. Artikel 21601 tot 21605
Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: zondag 23 maart 2014

Bitcoin Foundation organiseert conferentie in Amsterdam

De Bitcoin Foundation organiseert dit jaar een grote conferentie in Amsterdam. Het evenement zal plaatsvinden in de Passenger Terminal van 15 tot en met 17 mei. Het evenement is een vervolg op de manifestatie die vorig jaar werd gehouden in Californië.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 23 maart 2014

Voor 1,5 miljard contracten met China tijdens staatsbezoek

Tijdens het staatsbezoek van de Chinese president Xi Jinping is voor een bedrag van ruim 2 miljard dollar (circa 1,5 miljard euro) aan contracten met het Nederlands bedrijfsleven getekend. 

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 23 maart 2014

Goud en zilver report (Week 12)

Een overduidelijke uitslag van het referendum in de Krim en verdere afbouw van het stimuleringsprogramma door de Federal Reserve zetten de prijzen van goud en zilver afgelopen week onder druk. De goudprijs daalde met 2,74%, terwijl zilver 4,41% goedkoper werd. Ook werd de euro afgelopen week zwakker tegenover de dollar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 23 maart 2014

IMF verwacht snel akkoord met Oekraïne

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) verwacht binnen enkele dagen overeenstemming te kunnen bereiken met de regering van Oekraïne over een financieel hulpplan voor het land. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 23 maart 2014

Welke factoren hebben de goudprijs in beweging gezet?

Op de goudmarkt doen tegenwoordig de gekste geruchten de ronde. Er is natuurlijk het onderzoek dat wordt gevoerd naar de manipulatie van de goudprijs, onderzoek waar de Duitse regelgever Bafin nauw samenwerkt met de Britten. De feiten zouden zich namelijk afgespeeld hebben op de London Bullion Market.

Volgens sommige waarnemers zou er een verband zijn tussen het gevoerde onderzoek en het herstel van de goudprijs. Deze veronderstelling is volgens de meeste waarnemers echter wat vergezocht. De manipulatie van de goudprijs moet namelijk nog altijd zwart op wit aangetoond worden.