Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 21606 tot 21610
Bron: Goldrepublic.nl
Geplaatst: zaterdag 22 maart 2014

De Krim behoort weer aan de 'Kriminelen' toe - goud boet in

Nu het duidelijk is dat de Krim weer bij de ‘Kriminelen’ hoort, zijn beleggers weer massaal op de roze wolk geklommen. Europese beurzen herpakken zich in het kielzog van Wall Street. Alleen Rusland mag beginnen te vrezen voor de gevolgen van de verlaging van zijn kredietwaardigheid. Voor de goudprijzen allerminst positief; de positieve trend begint sinds januari opeens toch te stagneren. Goud, dat afgelopen maandag direct na het Krim-referendum op net geen 1400 dollar stopte, ondergaat de langste verliesreeks sinds afgelopen november.

[...]

Bron: TOV Hazel
Geplaatst: zaterdag 22 maart 2014

Goudprijs met meer dan 15% omhoog in 2014

[...]

De spanningen in de Oekraïne lijken meer vat te hebben op goud dan op de olieprijs. De aandelenhandel ligt weer wat onder druk, maar dat is bijna altijd inherent aan een stijgende goudprijs. De recente aanpak in China kan ook verstorend gaan werken op een stijgende goudprijs indien hierdoor de fysieke vraag uit dit land zou gaan teruglopen. Dit zal de komende maanden waarschijnlijk wel duidelijk gaan worden. Mochten de Chinese autoriteiten de controle over dit proces gaan verliezen kan dit wederom een vlucht in goud e.d. gaan betekenen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 22 maart 2014

Japan steunt Oekraïne met 710 miljoen euro

Japan geeft noodlijdend Oekraïne binnenkort omgerekend 710 miljoen euro financiële steun. Dit meldden zaterdag bronnen in Japanse regeringskringen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 22 maart 2014

'Nucleaire top goed voor Nederlandse economie'

De nucleaire top van aankomende maandag en dinsdag in Den Haag is op de lange termijn goed voor de Nederlandse economie.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 22 maart 2014

De opkomst van de 'arme rijken': niet onbemiddelde gezinnen leven van dag tot dag

Ongeveer 38 miljoen Amerikaanse gezinnen (één op de drie) leven volgens een nieuw onderzoek (PDF) van dag tot dag en geven hun ganse beschikbare inkomen uit. Toch zijn de meesten onder hen niet arm. Dit onderzoeksresultaat heeft belangrijke implicaties voor de discussie over het effect van monetaire stimulusprogramma’s.