EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21611 tot 21615 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 29 augustus 2014

Nieuwe sanctie: Russische bijen niet langer welkom op Europese bloemen

De handelsoorlog tussen de Europese Unie en Rusland heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Bloemen op Europese bodem mogen niet langer worden bestoven door Russische bijen. Er zijn in Europa voldoende bijen en andere insecten om voor bestuiving te zorgen en de Europese landbouwministers willen niet langer dat Russische bijen nectar stelen uit Europese bloemkelken. Als Rusland zo graag Europese honing wil, dan kunnen ze dat gewoon kopen. Russische bijen, die toch de grens oversteken zullen met insecticide en vliegemeppers verjaagd of gedood worden. [Leest u verder ... ]

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: vrijdag 29 augustus 2014

Zijn we weer afhankelijk van het Midden-Oosten?

En we worden wakker:

En we worden wakker:

De Amerikaanse regering wreef zich in de handen toen de berichten over de ontdekking van grote voorraden aan schaalolie en –aardgas binnen liepen. Het leek wel alsof het hemels manna uit de hemel was neergedaald. Niemand had er ooit op gerekend dat zoiets als fracking de ontginning van grote voorraden aan energie zou mogelijk maken.

Maar we weten allemaal dat sprookjes niet bestaan en dat is dus ook in de U.S. gebleken. Het blijkt allemaal niet zo’n vaart te lopen als de optimisten ons wilden doen geloven. De eerste problemen doken op in het Monterey Basin waar de ontginbare voorraden niet zo groot waren als aanvankelijk werd gedacht. Meer zelfs, ze bleken relatief bescheiden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 29 augustus 2014

Verdere stijgingen van zink- en nikkelprijzen door tekorten – Scotia

De Canadese Scotia bank analyseert de basismetalen, en concludeert dat de productie van zink dit jaar lager is dan de vraag. De hoeveelheid zink opgeslagen in warenhuizen slinkt snel.

De Canadese Scotia bank analyseert de basismetalen, en concludeert dat de productie van zink dit jaar lager is dan de vraag. De hoeveelheid zink opgeslagen in warenhuizen slinkt snel.

De zinkprijs is dit jaar al 17% gestegen, maar grotere prijsstijgingen zijn volgens Scotia nodig om mijnbouwers ertoe te bewegen nieuwe projecten voor productieuitbreiding op te starten. Scotia ziet de zinkprijs stijgen naar $1.60 per pond in 2020. Hedge Fund Citrine Capital ziet op korte termijn al een prijsstijging van 15%, en Morgan Stanley ziet de tekorten duren tot in ieder geval 2018. De belangrijkste reden voor de krappe zinkmarkt ligt in het feit dat de productie achterblijft bij een aanhoudende vraag. De Century mijn in Australië gaat binnenkort sluiten, en er zijn geen noemenswaardige nieuwe projecten die het tekort kunnen opvangen.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: vrijdag 29 augustus 2014

Prijs koopwoning met 19,1% gestegen

Hoewel een stijging van 19,1% fiks klinkt, ligt de gemiddelde prijs voor een koopwoning vooralsnog relatief laag. Deze prijs is namelijk gelijk aan de prijs uit 2003. Ondanks de stijging t.o.v. van vorig jaar is de vraag naar koophuizen in de tussentijd juist toegenomen. In juli 2014 werden er namelijk 13.833 koopwoningen geregistreerd; dit bedraagt 43,7% meer dan exact een jaar geleden. Over de eerste helft van 2014 genomen zijn er maar liefst 40% meer woningen van jaar gewisseld dan vorig jaar.

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 augustus 2014

EU bereidt nieuwe sancties tegen Rusland voor

De Europese Unie gaat nieuwe economische sancties tegen Rusland voorbereiden wegens diens agressie tegen buurland Oekraïne. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs