EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21621 tot 21625 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 19 augustus 2014

Perth Mint onthult design nieuwe zilveren munten

De Perth Mint uit Australië heeft de designs bekend gemaakt van de Kookaburra, Koala, Kangaroo en Lunar munten. Ieder jaar worden de designs van deze populaire muntenseries vernieuwd en doorgaans zijn in de loop van september de eerste uitgiften leverbaar.

Lees verder op thesilvermountain.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 augustus 2014

Ons spaargeld loopt ook gevaar!

In België en Nederland horen we er niet zo veel van, de kans is groot dat het bewust stil wordt gehouden. Maar we mogen er donder op zeggen dat ook onze decision makers volop aan het werken zijn aan maatregelen die de financiële repressie wettelijk mogelijk maken, want een andere uitweg is er niet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 augustus 2014

Een bail-in zal als een dief in de nacht komen

Een bail-in zal als een dief in de nacht komen: snel, onverwacht en zonder iets of iemand te sparen. Waarschijnlijk mogen we ons aan een scenario verwachten gelijkaardig aan dat van Cyprus. Op een vrijdag na het sluiten van de bank wordt het signaal gegeven en vervolgens start de overval op onze spaartegoeden.

De Cyprioten hadden voorzien nog eerst de verzekering gekregen dat alles in orde was en dat ze niets te vrezen hadden. Hun spaartegoeden zouden door de overheid gegarandeerd worden. Wat dus niet het geval bleek te zijn. Hier moet wel aan toegevoegd worden dat die Cypriotische overheid onder externe dwang handelde.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 augustus 2014

Het Wall Street feestje is voorbij

De S&P 500 index is sinds maart 2009 met 190 procent gestegen. Dat is een flinke stijging in iets meer dan 5 jaar. Sinds het begin van 2012 is de S&P 500 index met 50 procent gestegen. Natuurlijk beginnen de investeerders te watertanden bij zulke rendementen. Toch lijken deze tijden achter ons te liggen. Het Wall Street feestje lijkt namelijk aan het einde te zijn gekomen.

Tenminste, dat verwacht Barclays U.S. equity strategist Jonathan Glionna. Deze man verwacht dat de goede tijden inmiddels achter ons liggen. Dit heeft voor een groot deel te maken met het afbouwen van het stimuleringsbeleid door de Fed.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 augustus 2014

Zwitserland werkt prima met deflatie – waarom Europa niet ?

De zwakke prestatie van de Europese economie in het tweede kwartaal en de dalende inflatie zorgt er voor dat er steeds meer stemmen opgaan dat de Europese Centrale Bank meer moet doen om inflatie op te wekken. De vraag is echter “Waarom”? Inflatie zal de Europese economie niet vooruit helpen. De zwakke bbp cijfers en de lage inflatie leggen een gebrek aan economische innovatie bloot, wie kijkt naar Zwitserland weet dat dit niet de juiste manier is.

Zwitserland leeft al 4 jaar met inflatie onder 1 %, in 2012 en 2013 zat het land zelfs met deflatie. Toch zal de Zwitserse economie er dit jaar in slagen om met 2 % te groeien, werkloosheid staat er op 3,2 %.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs