EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21641 tot 21645 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

De Duitse economie zit ook in de problemen

[...]

Maar ook de Duitse economie begint nu scheurtjes te vertonen. Dit is voor een groot deel afhankelijk van het conflict met Rusland. De opgelegde sancties voelen ze in Duitsland vooral, Rusland is immers een belangrijke handelspartner van Duitsland.

Afgelopen week kwamen er bijvoorbeeld droevige cijfers over het Duitse ZEW economisch sentiment naar buiten. Deze macrocijfers moesten ongeveer de helft van de oorspronkelijke waarde inleveren in vergelijking met een maand eerder. Het is dus duidelijk dat de Duitse economie ook begint te wankelen, en dat zal Mario Draghi de meeste kopzorgen gaan bezorgen. Zelfs de Europese groeimotor begint nu te pruttelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

Opnieuw meer huizen verkocht

Er zijn in juli 13.883 woningen verkocht, een stijging van 43,7 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

Zilveranalyse Roy

Zilver heeft zich niet boven de beide gemiddelden ( 50 en 200 dgs) weten te handhaven en is naar lagere niveaus teruggevallen.

Zilver heeft zich niet boven de beide gemiddelden ( 50 en 200 dgs) weten te handhaven en is naar lagere niveaus teruggevallen.

Nadat zilver vorige week al beneden de MA’s viel kon er ook deze week geen herstelpoging ondernomen worden. Het werd wel voorzichtig geprobeerd op maandag maar het beste wat kon worden gerealiseerd was een ‘inside day’ met betrekking tot de candle van de vrijdag ervoor. Dat er geen echte overtuiging aanwezig was bleek ook wel uit het zeer lage volume die deze poging begeleidde.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-info
Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

De aanval op goud en zilver afgelopen vrijdag is mislukt

Afgelopen vrijdag was er weer een psychologische aanval op beleggers in goud en zilver. Op korte tijd daalde de goudprijs bijna $ 20 om door de psychologische belangrijke grens van $ 1.300 te dalen waarna de goudprijs de helft van het verlies weer goed kon maken door te herstellen tot boven $ 1.300. Hierdoor sloot de goudprijs de week alsnog boven het 50-daags gemiddelde, maar het was de timing die weer opvallend was.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 17 augustus 2014

Goud en zilver report (Week 33)

De goudprijs bleef de afgelopen week netto vrijwel onveranderd. Afgezien van een plotselinge koersdaling op vrijdag sloot de markt op koers van €973,82 per troy ounce, een daling van 0,28% ten opzichte van de slotkoers van €976,54 een week eerder.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs