Nieuws / Artikelen met het woord

58192 artikelen gevonden. Artikel 21646 tot 21650
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Rusland en China ondertekenen miljardendeal voor aardgas

Rusland gaat met ingang van 2018 ieder jaar 30 miljard kubieke meter aardgas leveren aan China. Vandaag ondertekenden het Russische Gazprom en China National Petroleum Corporation de langverwachte miljardendeal. De presidenten van Rusland en China waren getuige van deze historische gebeurtenis.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Economische gevolgen van #crowdfunding

De hoeveelheid geld die in crowdfunding omgaat, groeit exponentieel maar is nu nog verwaarloosbaar klein. Maar exponentiële functies hebben de neiging om opeens alles overwoekerend aanwezig te zijn (slootkroos groei). En als crowdfunding de norm wordt dan gaat er iets heel interessants gebeuren in de economy, kijk maar:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Amerikanen maken zich zorgen om de huizenmarkt

De huizenmarkt is voor iedere economie van onschatbare waarde en dit is dus ook zeker het geval bij Amerika. Zelfs tijdens de laatste crisis werd de huizenmarkt gezien als de grote schuldige. Er is echter op het huidige moment een groot probleem wat ontstaat in de Amerikaanse huizenmarkt.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Gouden Rothschild Collectie naar Degussa Gold

De in Frankfurt gevestigde edelmetaal handelaar, Degussa Gold Trading GmbH, heeft afgelopen maandag bekend gemaakt dat ze de “Rothschild Collection” heeft verworven. De “Rotschild Collection” staat ook wel bekend als “The Industry Collection of Gold Bars Worldwide”.

De collectie bestaat uit meer dan 1000 gouden voorwerpen van 145 fabrikanten uit 35 landen. De collectie werd opgericht door NM Rothschild & Sons in Australië in 1993 en heeft een totaal gewicht van 230 kilo fijn goud. De goudwaarde alleen al heeft een waarde van 10 miljoen Amerikaanse Dollar. In 2005 bam de Perth Mint de collectie in bewaring.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Saoedische sancties tegen Nederlandse bedrijven

Saoedi-Arabië is begonnen met de invoering van handelsmaatregelen tegen Nederlandse bedrijven in reactie op de stickeractie van Geert Wilders. Dat meldden lokale media op basis van een verklaring van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Riyad.