EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21646 tot 21650 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

België op 1 stap van status ontwikkelingsland … voor elektriciteit

Bereid je maar voor op een donkere winter. Vorig jaar zouden we al door de oog van de naald gekropen zijn en op het nippertje een black out vermeden hebben, maar zoals het er nu naar uit ziet, zullen we deze winter met een of meerdere black outs te maken kunnen krijgen – net op het moment dat we de elektriciteit het meeste nodig hebben. Is het omdat we nog geen federale regering hebben dat dit niet door dringt tot de mensen? Of geloven ze weer niet dat zoiets kan gebeuren, tot het zo ver is? Als je dit leest op HLN.be, dan lijkt het wel alsof België bijna een ontwikkelingsland is voor elektriciteit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

Column Kees de Kort | VS somberder over de toekomst

Dat het Amerikaanse consumentenvertrouwen lager is dan een tijdje geleden is nog niet eens zo verrassend, vindt BNR’s Kees de Kort. Maar dat ze de toekomst in de VS minder zonnig tegemoet zien, is dat zeker wel.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

Omvang Nederlands schuldpapier naar record

Het totale bedrag dat de overheid, banken en andere financiële instellingen op kort- en langlopend schuldpapier hebben uitstaan, is in het tweede kwartaal ten opzichte van het voorgaande kwartaal met 2,9 procent gestegen naar het record van 1809 miljard euro. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

1 op 7 Amerikanen bij de voedselbank

Eén op de zeven Amerikanen is afhankelijk van een voedselbank of andere liefdadigheidsprogramma's voor het dagelijks brood op de plank. Volgens Feeding America gaat het om zo'n 46 miljoen Amerikanen die moeite hebben om rond te komen, mede vanwege de economische crisis.

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

'Autoverkopen nadert laagste peil in 45 jaar'

Als de tegenspoed in de Nederlandse autobranche aanhoudt, staat de teller van het aantal verkochte auto's eind dit jaar op het laagste punt sinds 1969. Die voorspelling doet adviesbureau voor de sector Aumacon.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs