Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 2166 tot 2170
Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 22 maart 2017

Veel te vroeg voor 'staatspropaganda-hallelujah-verhaal'

Het is een feit: de eerste Nederlandse bank heeft de spaarrente verlaagd naar 0 procent. Triodos maakte dinsdag aan haar spaarders bekend dat ze de rente van 0,1 naar 0 procent verlagen.

De 'staatspropaganda hallelujah-verhalen' dat het zo goed gaat met Nederland zijn Kees de Kort, BNR's economiecommentator, een doorn in het oog. 'De spaarders vragen zich dan af: waarom krijg ik dan geen rente op mijn spaartegoed. Waarom moet ik er zelfs belasting over betalen? We praten over 350 miljard euro aan spaargeld', zegt De Kort. 'Dan heb je nog de pensioenen. Het gaat toch zo goed met Nederland? Waarom staat mijn pensioen dan ter discussie?'

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 22 maart 2017

De 5 rijkste mensen ter wereld hebben 1 opvallende gelijkenis

Je moet niet kiezen, je kan alles hebben wat je wil. Zo denken de superrijken over het leven. Het leven is geen keuze tussen geld, familie of geluk. Met de juiste aanpak kan jij ook alles hebben. Dat bewijst de miljardairslijst van Forbes opnieuw. De 5 rijkste mensen hebben 1 opvallende gelijkenis: kinderen, veel kinderen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 22 maart 2017
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 maart 2017

Waarom de Amerikaanse rente verder stijgt

De Amerikaanse Centrale Bank verhoogt dit jaar 3 keer de rentestanden. De groeiramingen voor Amerika blijven gelijk. Het gaat tamelijk goed met zowel de arbeidsmarkt als de economie.

Terwijl in Europa de ECB van Mario Draghi geld blijft drukken als bezeten, zijn ze in de Verenigde Staten al geruime tijd de monetaire versoepeling aan het inperken.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 22 maart 2017

Zijn Poetin en Trump partners?

Bij vele heerst het vermoeden dat zelfs nog voor het huwelijk ‘Trump en Poetin’ van start zou gaan deze al reeds gebroken is. En inderdaad zijn er redenen om aan te nemen dat datgene wat de meeste verwachtte, een hechtere relatie tussen Amerika en Rusland, er niet van komen zal.