EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21651 tot 21655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

Dit advies kan belangrijke gevolgen hebben voor de goudprijs

Het huidige systeem van de Federal Reserve om de rijken rijker te maken en zo de economie te stimuleren werkt niet meer. De armen worden armer, de rijken rijker en de middenklasse wordt dood geknepen. Dit is geen houdbaar recept. Een aanbeveling van een invloedrijk orgaan, kan het beleid van de Fed omgooien en dit kan grote gevolgen hebben op de goudprijs, aldus Gold Stock Bull.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

'Overheidstekort VS loopt terug tot laagste niveau sinds 2007'

Het overheidstekort van de Verenigde Staten loopt dit jaar terug tot het laagste niveau sinds 2007. Dat stelt de begrotingsdienst van het Congres (CBO) woensdag in een nieuwe prognose.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

De alarmbellen beginnen te rinkelen in Europa

De situatie in Europa is u waarschijnlijk al bekend. Meerdere Europese landen hebben nog steeds moeite om het hoofd boven water te houden en daarom wordt er steeds meer beroep gedaan op de Europese centrale bank. Deze Europese centrale bank, onder leiding van Mario Draghi, zou dan moeten helpen om het betreffende land er weer bovenop te helpen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

FBI-onderzoekt rol van Rusland bij hacken Amerikaanse banken

De FBI onderzoekt of de Russische overheid een rol heeft gespeeld bij een recente aanval van Russische hackers op JPMorgan Chase en minstens één andere Amerikaanse bank. Die zou mogelijk een wraakactie zijn geweest voor de sancties die tegen Rusland zijn ingesteld, zo meldde persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

Kan Rusland de hegemonie van de US Dollar doorbreken ?

De Verenigde Staten heeft enkele goede redenen om van Rusland opnieuw staatsvijand nummer 1 te maken: het is goed voor de defensie industrie en het geeft het volk een gemeenschappelijke vijand zodat het niet naar de incompetenties van de overheid kijkt. Maar Rusland is ook de eerste echte grote uitdager om de Amerikaanse dollar ten val te brengen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs