Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 21651 tot 21655
Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 9 april 2014

Nieuw Design voor de American Eagle in 2015?

silver eagleDe zilveren American Eagle is de meest verkochte zilveren munt ter wereld. In 2013 werden er maar liefst ruim 42 miljoen ounces verkocht. De US Mint boekte met dit aantal een record qua verkopen sinds de verkoop startte in 1986. De zilveren munt bestaat voor 99,99% uit zilver.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 9 april 2014

Slechte leningen banken verdubbeld

Banken in de eurozone hebben samen voor ruim 800 miljard euro aan slechte leningen in de boeken staan. De hoeveelheid leningen die waarschijnlijk niet worden terugbetaald is daarmee in de afgelopen vijf jaar verdubbeld. 

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 9 april 2014

Column Kees de Kort | Duitse exportdaling past in WTO-verhaal

De toonzetting van de World Economic Outlook is aanzienlijk vriendelijker en positiever dan de werkelijke cijfers. Het IMF heeft meer vertrouwen in de rijke landen en iets minder vertrouwen in de emerging markets, met name Brazilië en Rusland. BNR's Kees de Kort ziet duidelijk een verschuiving.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 april 2014

Inflatiegevaar dreigt uit een totaal onverwachte hoek

Over de inflatie is het laatste woord nog niet gevallen. Iedereen had verwacht dat de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank tot meer inflatie zou leiden. Iedereen verkeerde in een toestand van verhoogde waakzaamheid, maar tot ieders verbazing bleef die inflatoire druk uit. Integendeel zelfs, plots werd gewaarschuwd voor deflatie.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 9 april 2014

$36 miljoen voor Chinees porselein

Een Chinese miljardair betaalde een recordbedrag van $36 miljoen voor een zeldzaam porseleinen kopje dat afkomstig is uit de tijd van de Ming-dynastie. Er zijn voor zover bekend slechts zestien van dit soort kopjes in de wereld, waarvan vier in private handen. Niet eerder werd er zoveel geld neergeteld voor Chinees porselein.