EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21661 tot 21665 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 augustus 2014

De enige echte reden waarom de Fed gedwongen wordt om QE af te bouwen

We krijgen wel eens de illusie dat de Federal Reserve alle macht in handen heeft. Maar welk beleid je ook voert, er zijn altijd onvoorziene gevolgen. Een van die onvoorziene gevolgen zorgen er nu voor dat de Federal Reserve gedwongen wordt om QE af te bouwen. Tapering heeft niet alleen te maken met betere economische omstandigheden, de Federal Reserve heeft gewoon geen andere keuze. Als de aandelenmarkt niet op zichzelf kan staan, kan dit nog zware gevolgen hebben.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 augustus 2014

Goud is het geld van de Koningen, schuld is het geld van de slaven

Net als in Nederland en in Belgiƫ is het in de Verenigde Staten ook heel moeilijk om fiscale en fundamentele wijzigingen door te voeren. Iedere belasting of besparing wordt aangevochten door een of andere belangengroep, overheden moeten iets ondernemen om de schuldenberg af te bouwen, maar de manoeuvreerruimte is bijzonder klein.

De Amerikaanse schuldenberg bedraagt momenteel al $ 17,5 biljoen en groeit nog iedere dag. Momenteel leeft de illusie dat dit voor eeuwig kan blijven doorgaan, maar de financiƫle markten zullen ook de Verenigde Staten ooit terug fluiten en hogere rentevoeten eisen als er niets wijzigt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 augustus 2014

Draghi is de armzalige toestand van Europa eindelijk beu!

Naast Janet Yellen heeft Mario Draghi verleden vrijdag ook een speech gehouden over de economische toestand. De Europese economie om precies te zijn. Nu, we weten dat Draghi wordt gezien als een saaie mus als we hem vergelijken met zijn Amerikaanse collega.

Naast Janet Yellen heeft Mario Draghi verleden vrijdag ook een speech gehouden over de economische toestand. De Europese economie om precies te zijn. Nu, we weten dat Draghi wordt gezien als een saaie mus als we hem vergelijken met zijn Amerikaanse collega.

In Jackson Hole heeft de voorzitter van de ECB het echter over een heel andere boeg gegooid. In plaats van zich te houden aan zijn voorzichtig voorbereide tekst heeft hij een deel van zijn presentatie bij elkaar geĆÆmproviseerd:Ā ā€œHet Raad van Bestuur (van de ECB, nvdr.) heeft al de voorbije ontwikkelingen in rekening genomen en zal al de beschikbare instrumenten gebruiken om prijsstabiliteit te garanderen op middellange termijn .ā€

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 augustus 2014

Zo vergaar je passief inkomen

Een passief inkomen is een inkomen dat wordt verdiend zonder er steeds voor te hoeven werken. De rente op een spaarrekening is een voorbeeld van een passief inkomen, beleggingen in een beleggingsfonds kunnen een passief inkomen creƫren. Het is dus een ander inkomen dan actief inkomen: inkomen dat rechtstreeks voortvloeit uit de arbeid die je verricht. Je werkt bijvoorbeeld 40 uur per week voor je baas en ontvangt daar een bepaald loon voor. Als je stopt met werken, stopt je loon. Passief inkomen blijft echter binnenstromen, ook al verricht je er op het moment geen inspanning voor. Het is in feite een investering om inkomen te verwerven.

Lees verder op infonu.nl
Geplaatst op: maandag 25 augustus 2014

Goudprijs kan alleen maar stijgen wanneer dit gebeurt

In een interview met Birch Gold Group sprak de uitgever en CEO van Forbes Inc over de regelrechte ramp die Bernanke heeft aangericht. Maar uiteindelijk wordt ook Janet Yellen niet gespaard. Die moet volgens Forbes terug naar school om daar de grondbeginselen van de economie te leren.

Maar de schade valt inmiddels niet meer te herstellen. De Fed heeft de positie van de dollar ondermijnd en die dollar zal alleszins op langere termijn door de knieƫn moeten gaan. En op dat moment zal het uur van het goud slaan. Als de dollar plooit, zal de goudprijs door het plafond vliegen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs