EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21666 tot 21670 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 29 augustus 2014

19.000 mensen in geldnood erbij

Het aantal mensen dat de rekeningen niet op tijd kan betalen, blijft toenemen. De afgelopen zes maanden registreerden het Bureau Krediet Registratie (BKR) 19.000 consumenten met betalingsproblemen.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 augustus 2014

Veranderde dit telefoongesprek de wereld ?

[...]

“The United States is and will remain the one indispensable nation in the world…no other nation can do what we do.“

[...]

“The United States is and will remain the one indispensable nation in the world…no other nation can do what we do.“

Maar de wereld knaagt al langer aan de hegemonie van het eens zo machtige Verenigde Staten. Geen enkele natie slaagt er in om eeuwig de dominante speler te zijn in het globale schaakspel. Na Rusland, China, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte en Turkije lijkt het er op dat nog een ander zeer belangrijk land de hegemonie van de Verenigde Staten in twijfel trekt, namelijk … Duitsland!!

Angela Merkel zei het volgende na een gesprek met Vladimit Putin:

“Even a superpower can’t solve all of the problems alone anymore,” 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

Nouriel Roubini spreekt beangstigend over de markten

Nouriel Roubini heeft er weer eens geen goed oog in. De professor die zelf niet zo dol is op zijn bijnaam Dr. Doom spreekt van een schizofrene situatie op de markten. De boodschappen die de beurzen en de obligatiekoersen uitdragen staan haaks op elkaar. De vraag is dan natuurlijk wie van beide het gelijk aan zijn kant zal krijgen.

De beurzen hebben een fantastisch jaar (2013) neergezet en hebben ook in de eerste helft van dit jaar redelijk goed gepresteerd. Op basis van de evolutie van de beurskoersen zou men mogen verwachten dat het met de economie de goede richting uitgaat. Snellere economische groei wettigt namelijk hogere bedrijfsresultaten en dus hogere koersen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

Dit zullen de goud bulls graag zien …

Geduld is een goede deugd en wordt vaak beloond op de beurs. Echte believers in goud moeten al lange tijd geduld hebben, maar dit kan binnenkort beloond worden. De vorige keer bij dit signaal steeg de goudprijs zelfs 80 %.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

Iedereen raakt gewend aan de recordkoersen

Kunt u zich het afgelopen jaar nog herinneren? Voor degenen die aandelen hadden gekocht was dit hoogstwaarschijnlijk een gouden jaar. Een dergelijk jaar zult u niet vaak meer meemaken. Maar was dit voor iedereen het geval? Daar kunnen we vrij kort over zijn. Nee, uiteraard was het afgelopen jaar niet voor iedereen een gouden jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs