EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21666 tot 21670
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

China blijft massaal goud kopen

China is momenteel de grootste consument van goud in de wereld en de goudhonger van de Chinezen lijkt maar niet te stoppen. China blijft in bulk goud kopen en verkoopt tevens Amerikaanse staatsobligaties. Voor sommige waarnemers is dit een teken aan de wand, Beijing zou geen vertrouwen meer in de dollar hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

Koers Zilver gaat naar $500

De koers van zilver zal boven de $500 per troy ounce stijgen. Deze voorspelling komt van James Turk en John Rubino, beide auteur van het nieuwe boek The Money Bubble. James Turk is de oprichter van GoldMoney.com en was in zijn vorige functie hoofd van de afdeling grondstoffen voor de Abu Dhabi Invesment Authority. John Rubino is redacteur van DollarCollapse.com

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

Grondstof met laag risico en hoog potentieel

Een opportuniteit als de deze kom je niet vaak tegen in je leven. Achteraf zullen vele beleggers zich weer voor de kop slaan dat ze niet vanaf het begin de trend hebben gevolgd, ook al wisten ze dat een ommekeer er zat aan te komen. Er is nu eenmaal nog een verschil tussen een trend zien en er in geloven en er naar handelen. De meeste beleggers wachten dan ook op beterschap alvorens de beslissende stap te nemen, maar dan ligt een groot deel van de winst al achter hen. Zo zal het deze keer ook gaan met de uraniumsector.

Rick Rule is een van die mensen die ontzettend rijk werd door grondstofaandelen op te pikken voor een prikje, zowel in goud, zilver, olie en koper. De man heeft dus een neus voor grondstoffen. Vandaag is Rick Rule vooral gefocust op de uraniumsector. Rick Rule garandeert met bijna 100% zekerheid dat wie vandaag investeert in de uraniumsector op een termijn van 5 jaar mooie winsten zal maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

Olieprijs op hoogste peil in bijna negen maanden

De olieprijs is vandaag nog verder gestegen, tot het hoogste peil in bijna negen maanden. Dat berekende het financiële persagentschap Bloomberg. Als verklaring wordt onder meer verwezen naar de onrust in Irak.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

Column Kees de Kort | Leegstand Chinese koopwoningen belooft niet veel goeds

Het IMF blijkt er nog altijd van overtuigd dat de huizenprijzen in veel landen nog onvoldoende gezakt zijn. En Nederland is daar één van. Maar het kan allemaal nog gekker op de woningmarkt, al moet je daarvoor naar China.

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs