EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21671 tot 21675
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Hoeveel goud bevat de WK beker?

Donderdag is de aftrap van het WK in Brazilië. Een terugkerend voetbalevenement dat over de hele wereld wordt bekeken. De winnaar krijgt eeuwige roem en mag de gouden FIFA World Cup beker vasthouden. Maar hoeveel goud zit er eigenlijk in die beker?

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Een bedreiging voor de Amerikaanse economie

De laatste tijd horen we een aantal positieve berichten over de Amerikaanse economie. Deze economie laat weer tekenen van groei zien en zelfs de laatste maand was in elke regio van het land groei. Dit zijn natuurlijk positieve berichten over de Amerikaanse economie. Maar er zijn ook wel degelijk een aantal bedreigingen, en die moeten we niet uit het oog verliezen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Wereldbank voorspelt zwakkere groei wereldeconomie

De wereldeconomie groeit dit jaar minder sterk dan eerder werd gedacht, vanwege de tragere groei in grote landen als de Verenigde Staten, Brazilië, China, India en Rusland. Dat maakte de Wereldbank bekend in zijn nieuwste economische ramingen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Nederland is favoriet belastingparadijs voor VS

Nederland is het belastingparadijs voor Amerikaanse multinationals. Er is geen land waar om fiscale redenen zo veel geld naartoe wordt gesluisd als Nederland. De 500 grootste Amerikaanse ondernemingen, de Fortune 500, stalden in 2010 127 miljard dollar (93 miljard euro) fiscaal vriendelijk in Nederland.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

DNB: dit is geen peptalk

Het is onmiskenbaar, zegt de Nederlandsche Bank: de Nederlandse economie verbetert langzaam, maar zeker. Het jaar begon dan wel met een flinke krimp, maar daar moeten we niet al te zwaar aan tillen, volgens directeur Job Swank. Het roept de vraag op of de centrale bank niet een beetje té positief is en de boel probeert omhoog te praten.

Lees verder op nos.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs