Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 21676 tot 21680
Bron: rtlnieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 8 april 2014

Onderwaterhypotheken blijven nog lang een probleem.

De grote hypotheekschuld van Nederlandse huishoudens blijft een kwetsbaarheid voor de financiële sector, zeker als de werkloosheid verder oploopt en de huizenprijzen blijven dalen.

De Nederlandse bankensector is de afgelopen jaren kleiner en eenvoudiger geworden en beter gekapitaliseerd. Dat is wel ten koste gegaan van de spreiding van risico's die banken lopen, omdat zij zich meer op de Nederlandse markt zijn gaan richten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 8 april 2014

Import van goud in India op hoogste niveau

Goud en India, het is een moeilijke verhouding. De bevolking van het land is stapelzot op edelmetalen, maar de regering is dat een heel stuk minder. Naar de reden voor die gemengde gevoelens in regeringskringen hoeft niet lang gezocht worden. De import van goud is niet goed voor de Indische economie.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 8 april 2014

Kredietachterstand Belgen bedraagt meer dan 3 miljard euro

De achterstand van de Belgen bij de terugbetaling van hun kredieten is in maart tot boven 3 miljard euro gestegen. Dat blijkt uit gepubliceerde gegevens van de Centrale voor kredieten aan particulieren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 8 april 2014

IMF verwacht economische groei Nederland

De Nederlandse economie groeit naar verwachting van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) dit jaar met 0,8 procent. Voor volgend jaar wordt een groei van 1,6 procent voorzien. 

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 8 april 2014

Column Kees de Kort | Brave Jens

De Duitse centralebankpresident Jens Weidmann sprak gisteravond in Amsterdam over de Europese economie. "De speech van Jens viel in termen van nieuws toch een beetje tegen. Het was allemaal tamelijk braaf."