EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21676 tot 21680
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Een op tien huishoudens kan rekening niet betalen.

Meer mensen hebben moeite om financieel rond te komen, blijkt uit cijfers van de GGN, 's lands grootste deurwaarderskantoor. De helft van de Nederlanders redt het iedere maand maar net.

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

De crisis is weer vol in aantocht!

Het geheugen is kort en de geldprinters van de overheid machtig. Deze combinatie maakt sinds kort een einde aan een korte tijd van relatieve rust in de schuldenmarkt na de periode van de val van Lehman Brothers en subprime hypotheken. Want wat is er aan de hand in Amerika? De groei van de Amerikaanse staatsschuld is na de afvlakking in 2009 en 2010, weer flink aan het stijgen. Onderstaande cijfers gaan over het eerste kwartaal van dit jaar:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Het financieel systeem is er nog slechter aan toe dan in 2008

Het monetaire systeem is als een gigantische berg sneeuw. Sneeuwvlokjes blijven vallen en bouwen een gigantische berg terwijl deze onstabiel wordt. Het is uiteindelijk slechts 1 sneeuwvlokje dat een lawine veroorzaakt en alles en iedereen met zich mee sleurt. Zo zal het ook gaan met ons monetaire systeem aldus Jim Rickards.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Amerikaanse miljonairs werden vorig jaar meer dan 16% rijker

Wereldwijd beschikten eind 2013 ongeveer 16,3 miljoen gezinnen over een financieel patrimonium van meer dan 1 miljoen dollar. Dat zijn er 2,6 miljoen meer dan eind 2012.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Immense bail-in op komst in Groot-Brittannië

Volgens een artikel van The Independent afgelopen zondag, heeft de Britse bank Royal Bank of Schotland nog een gat van £ 100 miljard. RBS bracht tijdens de financiële crisis het Britse monetaire systeem op de rand van de afgrond, maar door de lakse houding na het redden van de bank zou Royal Bank of Schotland er vandaag nog erger aan toe zijn dan enkele jaren geleden.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs