EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21681 tot 21685 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

Verkoop Zilveren Beleggingsmunten op Recordnivo

De verkoop van de zilveren Maple Leaf is na de zilver American Eagle de meest verkochte beleggingsmunt ter wereld. In 2013 verkocht het munthuis 28,2 miljoen zilveren Maple Leafs. De Canadian Mint boekte daarmee een stijging in de verkoop van 56%. De verkoop van de zilveren American Eagle nam in dezelfde periode met 27% toe.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 27 augustus 2014

Column Kees de Kort | Amerika gelooft er weer in

Cijfers uit de VS laten zien dat het consumentenvertrouwen is toegenomen. Toch schetsen producenten een veel positiever beeld dan de gemiddelde consument.

[...]

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 27 augustus 2014

Sancties Rusland leiden tot mogelijk verbod Europese vluchten over Siberië

De sancties tegen Rusland door het Westen kunnen leiden tot een vliegverbod over Siberië voor Europese luchtvaartmaatschappijen. De sancties tegen Rusland hebben onder andere tot gevolg dat een Russische vliegtuig en een privé-jet van een Russische Miljardair aan de grond zijn gehouden. Volgens anonieme bronnen van de Russische zakenkrant Vedomosti overwegen de ministeries van transport en buitenlandse zaken sancties tegen Europese luchtvaartmaatschappijen waardoor deze maatschappijen niet meer mogen vliegen over Siberië. De luchtvaartmaatschappijen zullen hierdoor veel verder moeten vliegen waardoor de kosten veel hoger kunnen uitpakken. Dit zal een negatief effect hebben op hun concurrentiepositie ten opzichte van Aziatische luchtvaartmaatschappijen die wel de korte route kunnen vliegen.

[...]

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 27 augustus 2014

Goud- en zilvermarkt is niet wat het lijkt

“Show me the Money” is misschien wel een van de bekendste quote’s uit de filmgeschiedenis, maar er zit ook een grote waarheid achter deze quote. Wie kijkt naar goud en zilver en dan vooral naar de goudmijnen, ziet waar het geld tegenwoordig naar toe gaat. Dit geeft een heel ander beeld dan we gewoon zijn,aldus investment research dynamics.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 augustus 2014

Zo zal de bubbel in zilver er uit gaan zien

Activa die de minste aankopen vereisen om een bubbel te worden zijn automatisch de beste kandidaten om een van de grootste bubbels te vormen. Zilver komt hiervoor in aanmerking. Zilver heeft nog steeds de unieke eigenschap om een financieel actief te zijn én een industrieel product. Door het gebruik in de industrie, daalt het beschikbare zilver op de markt. Dit kan leiden tot tekorten in beide sectoren, aldus Gold Silver Worlds.

[...]

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs