EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21691 tot 21695 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

Europese centrale bank heeft haar lesje niet geleerd

De Europese centrale bank heeft haar lesje niet geleerd en blijft bubbles maken. Dat was alleszins de strekking van een artikel verschenen in de Wall Street Journal. De ECB heeft onvoldoende opgelet wat er in Japan en nadien in de U.S. is gebeurd en maakte zonder enige schroom precies dezelfde fouten als haar voorbeelden hebben gemaakt.

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

14 augustus: eurozone in de penarie en 9 andere dingen die je moet weten

Tegenvallende groeicijfers uit Duitsland en Frankrijk betekenen dat het economisch herstel van de eurozone in het tweede kwartaal is uitgedoofd. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

Spaanse overheidsschuld boven de 1.000 miljard euro

De Spaanse overheidsschuld is eind juni voor het eerst boven de kaap van de 1.000 miljard euro uitgekomen. Dat blijkt vandaag uit cijfers van de Spaanse centrale bank.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

Vraag naar Goud daalt in Q2

De vraag naar goud is in het tweede kwartaal van 2014 met 16% gedaald ten opzichte van dezelfde periode in het recordjaar 2013. Dit maakte de World Gold Council vandaag bekend. De daling in de vraag naar goud is met name veroorzaakt door de daling in de vraag naar gouden sieraden, naar gouden munten en goudbaren. De totale vraag naar goud kwam in het tweede kwartaal uit op 964 ton. In het eerste kwartaal was de totale vraag naar goud 1074 ton. Een daling van 10% ten opzichte van het eerste kwartaal.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

Poetin wil olie en gas in roebels afrekenen

Rusland streeft ernaar de internationale handel in zijn olie en gas in roebels te laten verlopen, in plaats van in dollars zoals nu het geval is.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs