Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 21696 tot 21700
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Goudprijs stijgt door problemen in Oekraïne

De goudprijs heeft afgelopen vrijdag het hoogste niveau bereikt in 6 maanden tijd. De oplopende spanningen rondom Oekraïne zorgen ervoor dat beleggers afstand doen van hun stukken in aandelen en de veilige haven zoeken in goud. Dit kan natuurlijk ook grote gevolgen hebben op de koers van goud als deze problemen eenmaal zijn opgelost. Maar omdat de oplossing van deze problemen nog ver weg lijkt kan de goudprijs nog veel verder gaan stijgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Populariteit van grondstoffen als investering kan alleen maar toenemen

Grondstoffen kunnen dé investering van de toekomst worden en dat om voor de hand liggende redenen. De voorraden van de meeste grondstoffen zijn eindig. In een periode van een stijgende vraag moet dit automatisch leiden tot een stijging van de prijzen. Het universum van de grondstoffen is bijzonder beloftevol.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Column Kees de Kort | Jeroen kraamt onzin uit

Jeroen Dijsselbloem heeft een opmerking gemaakt waar BNR's Kees de Kort iets over wil zeggen. "Jeroen heeft gekeken naar de cao's die zijn afgesloten bij de banken de afgelopen jaren. Die vindt hij te royaal. Het kan wel wat soberder. Sterker, het móet wat soberder, vindt Jeroen."

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Een nieuwe default in China

De Chinese autoriteiten willen stoom afblazen uit de Chinese kredietbubbel, hiervoor zal het defaults van bedrijfsobligaties geen helpende hand toewerpen. In de Verenigde Staten veroorzaakte dit de financiële crisis toen Lehman Brother failliet ging. Zo staat China op het punt een tweede obligatie, nu ter waarde van $ 566, failliet te laten gaan. Deze keer is het echter in de vastgoedsector, aldus Zerohedge.