EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21696 tot 21700 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 22 september 2014

Willem Middelkoop: Het IMF hint met nadruk op een Reset van het globale financiële systeem.

IMF’s Lagarde mentions ‘Reset’ ten times, calls for ‘move to another monetary policy’

IMF’s Lagarde mentions ‘Reset’ ten times, calls for ‘move to another monetary policy’

We now have a second video in which Christine is promoting the reset-concept. It is quite clear, IMF's Christine Lagarde has a "BIG RESET" on her mind.

She actually mentions 'reset' more than ten times in a 2.30 minutes time frame. By using the R-word again and again she demonstrates the roll out of a IMF-strategy to prepare us for a coming change in the world wide financial system.

He some of her remarks;

Lees verder op The BIG RESET
Geplaatst op: maandag 22 september 2014

Amerikaanse macrocijfers zijn uiterst misleidend

De afgelopen maanden hebben we vaak genoeg moeten aanhoren hoe goed het allemaal wel niet gaat in Amerika. De Amerikaanse economie kan een plusje neerzetten en uiteraard wordt dit vaak uitgesproken door bijvoorbeeld Janet Yellen. De echte situatie in Amerika ziet er echter helemaal niet zo rooskleurig uit.

De afgelopen maanden hebben we vaak genoeg moeten aanhoren hoe goed het allemaal wel niet gaat in Amerika. De Amerikaanse economie kan een plusje neerzetten en uiteraard wordt dit vaak uitgesproken door bijvoorbeeld Janet Yellen. De echte situatie in Amerika ziet er echter helemaal niet zo rooskleurig uit.

Het verschil tussen arm en rijk is namelijk de afgelopen jaren verder gegroeid. De rijken zijn dankzij de financiële crisis rijker geworden, terwijl er steeds meer mensen zijn bijgekomen die onder de armoedegrens leven in Amerika. De speciale voedselbonnen rollen over de toonbank.

Het is dus duidelijk dat de Amerikaanse economie helemaal niet zo gezond is als wij altijd maar denken. Inderdaad, de macrocijfers liegen niet. Deze macrocijfers laten een plusje zien en die is er ook daadwerkelijk. Echter, de rijken zorgen er voor dat dit plusje er komt te staan.

Het verschil tussen arm en rijk is de afgelopen jaren verder gegroeid en dat is ook goed zichtbaar op de grafiek hierboven. We hebben op dit moment een verschil van 90% tussen families met een hoger en een lager inkomen. Op de grafiek is zichtbaar dat dit verschil het afgelopen jaar verder vergroot is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 september 2014

Trend: Opnieuw duizenden consumenten erbij met achterstand op lening

Het afgelopen halfjaar zijn er 18.926 consumenten bijgekomen met een betalingsachterstand op hun lening. In totaal zitten er nu bijna 760.000 consumenten in de financiële problemen.

De toename van het aantal consumenten met een betalingsprobleem is ongeveer gelijk aan die van het vorige halfjaar. De trend van de afgelopen jaren zet zich hiermee door. Elk halfjaar is er sprake van een toename van het aantal betalingsproblemen met zo’n 3%.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: maandag 22 september 2014

Hoeveel jaarsalarissen kost een huis?

Ondanks de rijkdom aan indexen die de ontwikkeling in huizenprijzen per land opsommen, leek er maar steeds nergens een grafiek te vinden die de huizenprijzen voor verschillende landen vergelijkbaar maken. Hoe ze hem sinds 2012 hebben weten te verstoppen weet ik niet, maar zojuist duikelde een fanatieke zeepbeller hem voor ons op. De grafiek verdient wat mij betreft gelijk een eigen post:

[Grafiek en verwijzingen]

Lees verder op Huizenmarkt-zeepbel.nl
Geplaatst op: maandag 22 september 2014

Tuur Demeester over Goud en Bitcoin

De Week van Bitcoin 44 bespreekt Tuur Demeester de zwaar ingezakte prijs van deze week, met ook aandacht voor altcoins, goud, Oekraïne en Schotland. Hij zegt: "Ieder mislukt fiat experiment is wind in de zeilen voor Bitcoin". Aaron vat het initiatief "Bitcoinisgeld" samen en geeft een update van waar we nu staan. Amresh Bajnath tenslotte gaat in op zijn nieuwe en eerste Nederlandse beurs tradebits.nl.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs