EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21696 tot 21700 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

Column Kees de Kort | Een mini-, mini-, miniplusje

Ten opzichte van de eerste drie maanden van 2014 is de Nederlandse economie in het tweede kwartaal met 0,5 procent gegroeid. "Een storm in een borrelglas", vindt BNR's Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

Dit is belangrijk voor iedereen die euro’s, dollars of goud heeft !!

Op de laatste meeting van de ECB sprak Mario Draghi over een verschillend monetair beleid tussen de ECB en de Fed. Op het eerst zicht ziet het er dan ook naar uit dat de twee centrale banken een ander parcours belopen, maar wie dieper graaft, zal ontdekken dat dit niet zo is, zoals Axel Merk van Merk Investments.

Door te wijzen op het verschil in beleid, dalende of stagnerende rentevoeten in Europa tegenover hogere rentevoeten in de Verenigde Staten, probeert Draghi de euro te verzwakken. En op het eerste zicht heeft hij een goed punt. De 2-jaars swaps tussen de EUR en de USD laat een divergentie zien de laatste weken. De markten rekenen dus op hogere rentevoeten in de VS.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

Hoe zit het nu met de nieuwe fixing voor de zilverprijs ?

Morgen 15 augustus komt er een nieuwe fixing van de zilverprijs. Nadat Deutsche Bank zich eerder dit jaar terug trok, gaven de overige deelnemers er ook de brui aan. Ze zouden de zilver fixing nog garanderen tot 14 augustus … vandaag dus. Thomas Teuters en de CME groep waren de twee groepen die de opvolger van de zilver fixing op zich namen. Maar enkele uren voor de lancering blijft het systeem nog een grote vraag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

Waar blijft die economische groei?

Het is alweer bijna zes jaar geleden dat de financiële crisis in alle hevigheid uitbarstte. Sindsdien hebben aandelenkoersen en vermogens zich weer enigszins hersteld, maar toch voelt het alsof er iets niet klopt. Het schuld gedreven groeimodel levert steeds minder op en we zijn verslaafd geraakt aan een alge rente. Lees de analyse van Cor Wijtvliet.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

De berenmarkt in zilver loopt stilaan op zijn laatste benen

Bij Gold Silver Worlds zijn ze euforisch over zilver, zilver kan de volgende investering worden die je leven zal veranderen. Ze verwachten een nog grotere prijsstijging, niet door de stijgende industriële vraag, niet door het stagnerend aanbod, maar wel door de aan gratis geld verslaafde overheden en centrale banken. De drugs naar keuze van de overheden de laatste decennia is meer geld printen, grotere tekorten en meer schulden en wereldleiders zijn verslaafd zodat ze er niet meer vanaf kunnen/willen. Diegene die als eerste afkickt, verlies de race, dus blijft iedereen meedoen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs